2777
2789

من قبلا دیدم شوهرم روی...سه چهارتا جای جوش انگار ک سیاه شده ولکه شده بود خیلی وقت پیش البته اطراف اون روی پاهاشم بود ک سیاه شدن ورفتن میگف شاید تو باغ ی حیوونی چیزی خودده موقع دسشویی چن روز پیشم ی جای زخم خشک شده کوچیک بود رو... ک میگف موقع دعوا با تو اینجوری شده اخه دعوا کردیم من گرفتم اونجاشو ولی نمیدونم زخم شده بود یانه بعد دورز افتاد رفت بنظرتون اینا چین توروخدا کمکم کنین من خجالت میکشم ب کسی بگم 😔😔😔

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی میگی درست بگو

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم                *آدم مذهبی نیستم اما از آنانی که به هیچ چیزی پایبند نیستند میترسم از آنان که خدارا به چالش میکشند میترسم اینها برای هیچکسو هیچ چیز ارزشی قائل نیستند فریب ظاهر روشن فکرشان را نخورید*             *پروفسور سمیعی* 

فقط اونجاشو گرفتی تو دعوا‌....شوهر من بود کشته بودم.انقد حساسه 

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈 . من عاشق زندگیم‌.زندگی هم عاشق منه.عشق ما دو طرفس⁦💜من زنی هستم قوی و با اراده. من میبالم به زن بودنم میبالم به ایرانی بودنم.💜میبالم به من بودنم.من عاشق خودم و خدای خودمم💜زندگی نمیکنم صرفا برای فقط زیستن.زندگی میکنم تا عاشق باشم و عاشق بمانم و عاشقانه نفس بکشم و عشق رو به همه از اعماق قلبم بدم💜دوستتون دارم دوستان مهربان من⁦❤️⁩
خجالت واسه چی بره دکتر پوست دیگه!

اون ک نمیره عمرا میگه چیزی نیستن ک متم خجالت میکشم از کسی بپریم اینا چین

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔
فقط اونجاشو گرفتی تو دعوا‌....شوهر من بود کشته بودم.انقد حساسه 

😔😔😔

اون ک نمیره عمرا میگه چیزی نیستن ک متم خجالت میکشم از کسی بپریم اینا چین

عزیزم دکتر آنلاین هست تو نت بزن نزدیک ۱۵ تا ۳۰ تومن هزینه مشاورشه خودت زنگ بزن صبحت کن تا تشخیص بده چیه

حالا تو میترسی خیانت کرده باشه

خیانت ک همیشه در حد چت کرده 😔یعنی ممکنه جنسی هن باشه میترسم مریضی باشه