2777
2789

پشت کنکور انسانی ام میخوام امسال زیر هزار بیارم ولی نمیدونم چه مرگم شده همش از صبح وقتمو تلف میکنم دوروز  میخونم دوروز ول میکنم بگین چیکار کنم اخهههه 😔

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سال گذشتتو به یاد بیار و دوستانی که الان سر کلاسای دانشگاه تو رشته مورد علاقشون درس میخونن

مدتهاست تصمیم گرفتم،،،هروقت از کسی رنجیدم یا دلم رو شکست،،، به یاد روزی باشم که ممکنه هرگز در زندگیم نباشه،،، اون روز رو مرور میکنم،،، انقدر، که نبودنش رو باور میکنم،،،بعد تو ذهنم براش غمگین میشم،،، و شاید یک عزاداری ذهنی،،، و بعد ارزو میکنم کاش بود و ازش میگذشتم،،،بعد به خودم میگم حالا اون هست پس ببخش و فراموش کن،،، از بخششم شاد میشم و از بودن اون شادتر،،، به همین راحتی،،، این فرمول جدید ارامش من است🌸🌈

من کنکور ندادم بدون کنکور وارد دانشگاه علمی کاربردی شدم و حقوق خوندم البته بینش ترک کردم ...دوباره از بهمن ماه شروع میکنم به خوندن

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

من امروز امتحان فیزیک اصلی ۱۷شدم😐😐😐بازم خدارو شکر میکنم با این وضع مجازی هیچی یاد نمیگیریم.نگران ریاضی ام خیلی سخته⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩😭😭

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋