2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه شدیم ترم دو با چند تا همکلاسیاش صمیمی شد تا اینک کم کم ابرو و ... کلا عوض شد تارسید با این پسر و اون پسر دوست شد دیگ کارش ب جایی رسیده بود ک ب راننده سیرویسمونم رحم نکرد و رل زد 

خلاصه شدیم ترم دو با چند تا همکلاسیاش صمیمی شد تا اینک کم کم ابرو و ... کلا عوض شد تارسید با این پسر ...

😂😂😂😂

منتظر معجزه خدام.. :) بازمیشه این در ...صبح میشه این شب ... صبر داشته باش ... :)کسایی که توی تاپیکشون یا امضاشون درخواست صلوات دارن من براشون صلوات میفرستم اما حال ندارم اعلام کنم تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن به عشقم برسم:) از این کاربری دونفر استفاده میکنه خانم مارپل بازی در نیارین بگین تاپیک ها فرق داره 

راننده سرویسمون نگو متاهله ولی رو نمیکنه عوضی من با دختره خیلی صمیمی بودم خیلی عوض شده بود اون دخترا هم کلاسیاشم یکیش دوست پسر هم شهریشون بود اونجا دانشجو بود خونه داشت اینم هی میرفت کم کم اینو با دوستای اون همشهریشون دوست کرد میرفتن خونه 

نمیدونم چرا اینقد این دخترا ک تازه میخان بفهمن دوست پسر دوست چیه ب همه دل میبندن هی بهش گفتم سارا نکن نرو باهاشون خونه ب جهنم با پسرا میری بیرون ولی خونه نه الکی میگفت نمیرم 

یکی از دخترا همشهریشون ک تکابی بود با اون پسره دوست بود  خلاصه بگم خیلی راحت بودن تازه پسره تو روی دختره میگفت کسی ک از شهرشون بیاد اینجا چادر بزاره زمین من نمیگیرم دهتره احمق دوستش داشت هم چادر میزاش زمین هم با پسره راحت بود 

دانشجو با راننده سرویس؟؟؟ ایشون با خودش لج کرده بود؟

ن ب خیال خودش عشق کرده . حدودا ۳۰ سالش بود بهش نمیخورد زن بچه داشته باشه ولی قایم میکرده هیچ کس تو دانشگاه نمیدونس اون راننده زن داره همه فک میکردیم مجرده 🤣🤣🤣

ترمش تموم شد باز ول نبود ب بهانهمیوند داشگاه خونشون تا دانشگاه چهار ساعت راه بود میومد با ی پسره خوشگل خوشتیپ دوس بود میرفتن دور دور خلاصه گفت النازه این پسره میخاد بیاد خاستگاریم فقط با همینم جونشم میداد واقعا خوشگل بود پسره