2777
2789
عنوان

لطفا برای حل مشکلم دعا کنید🙏

171 بازدید | 19 پست

بچه ها ازهمتون التماس دعا دارم...آیت الله طباطبایی میگن هروقت به مشکلی برخوردیدسیل صلوات راه بندازید اون سیل حتما مشکلات رو باخودش میشوره ومیبره...لطفا برای حل مشکلم صلوات بفرستید🙏🙏🙏

به کسی سپاردل را که دلت نگه بدارد

اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ ﴿٢٥٥﴾ لَا إِكْرَ‌اهَ فِي الدِّينِ ۖ قَد تَّبَيَّنَ الرُّ‌شْدُ مِنَ الْغَيِّ ۚ فَمَن يَكْفُرْ‌ بِالطَّاغُوتِ وَيُؤْمِن بِاللَّـهِ فَقَدِ اسْتَمْسَكَ بِالْعُرْ‌وَةِ الْوُثْقَىٰ لَا انفِصَامَ لَهَا ۗ وَاللَّـهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ ﴿٢٥٦﴾ اللَّـهُ وَلِيُّ الَّذِينَ آمَنُوا يُخْرِ‌جُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ‌ ۖ وَالَّذِينَ كَفَرُ‌وا أَوْلِيَاؤُهُمُ الطَّاغُوتُ يُخْرِ‌جُونَهُم مِّنَ النُّورِ‌ إِلَى الظُّلُمَاتِ ۗ أُولَـٰئِكَ أَصْحَابُ النَّارِ‌ ۖ هُمْ فِيهَا خَالِدُونَ ﴿٢٥٧﴾

هم صلوات فرستادم هم ایه الکرسی خوندم برات گلم

التماس دعا 

🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و  آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو  تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ ...

ممنونم عزیزدلم دعاگوتون هستم❤💋💋💋

عزیزم برات صلوات فرستادم انشالله مشکلت حل بشه تو رو خدا برا فرشته کوچولو منم دعا کنید تو دستگاهه تا ...

ممنونم عزیزدلم ان شاالله به این شب عزیزخدا فرشته کوچولوتون رو سالم بزاره توی بغلتون🙏💚

@آناعشق     @اعتصامی     @سواره     @معصومه271    

🍁اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🍁

🍁اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فرجهم🍁

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

🍁اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🍁 🍁اَللّهُمَّ صَلِّ عَل ...

سلام سمانه جان خوبید مادرتون بهتره خدا رو شکر امروز در گروه واتساپ ام ذکر یونسیه گذاشته بودند برای مادر شما 100تا ذکر یونسیه خوندم الهی مادرتون همیشه سلامت باشند. الهی امین...

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
@آناعشق     @اعتصامی     @سواره     @معصومه271    

سلام ..خواهرگلم تیناز جان خوبی خواهری انشاءالله  همیشه سلامت و شاد باشید عزیزم...

منم برای مشکلتون نمیدونم چیه 100تا صلوات و100تا ذکر یونسیه میخونم برات. انشاءالله  به حق حضرت زینب کبری (س) مشکلتون حل بشه  الهی امین..

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
سلام سمانه جان خوبید مادرتون بهتره خدا رو شکر امروز در گروه واتساپ ام ذکر یونسیه گذاشته بودند برای م ...

سلام گلم 🌹 ممنونم مهربونم 😍 😍 الهی خیر ببینی گلم 🌻 

بله خداروشکر بهترن 🌹🌹