2777
2789
عنوان

تاپیک وزن مربوط به چالش ( بامدادخمار )

| مشاهده متن کامل بحث + 25044 بازدید | 1314 پست
وزن اولیه    وزن هفته پیش       وزن الان       وزن هدف  ...

وای مبارکته ماشالله🤩

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚     قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓  >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>>  هدفم ۵۶ 🔐                           ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش        @آسنات99      @خوشگلشششونم   @مامان_دو_گل_پسر    @shaparak شرقی    @zibaye_kofte2288  @لیلی_مجنون    @آلاهیدا   @sanaz718

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام دوستان

تاریخ شروع ۳ دی 

وزن شروع ۷۱/۷۰۰

وزن امروز ۷ دی ۷۱/۱۵۰

خوبه آیا؟؟؟😁

💜و خدایی که به شدت کافیست💜 شروع رژیم  ۹۹/۱۰/۰۳ قد ۱۶۰ وزن فعلی ۷۱/۷۰۰  هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۰ هدف سوم ۵۵ هدف آخر ۵۰ گروه زرد💛@فندق_فسقلی 💛💪 دوبار میشم همون مانکن دوسال پیش💪 ♡♡باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش♡♡

وزن اولیه            وزن الان            وزن  هدف  

۶۱/۵۰۰                ۶۰                       ۵۵ 

💐💐💐💐💐💐💐🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

آسنات جون فکر کنم باید برم سبز بشم درسته؟

@آسنات99  

🌈به نام خدای رنگین کمان 🌈
سلام  فاطمه  وزن 4 روز پیش 99.900 وزن امروز98.800 وزن شروع چالش 99.900 وزن هدف 78

ماشالله عالیه😍😍😍

💜و خدایی که به شدت کافیست💜 شروع رژیم  ۹۹/۱۰/۰۳ قد ۱۶۰ وزن فعلی ۷۱/۷۰۰  هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۰ هدف سوم ۵۵ هدف آخر ۵۰ گروه زرد💛@فندق_فسقلی 💛💪 دوبار میشم همون مانکن دوسال پیش💪 ♡♡باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش♡♡
شما چکار کردی گلم ؟ خوب پیش میری ؟

فدات بشم ممنون.

همیشه یادت میکنم ک اولین نفری بودی ک کمکم کردین توی تایپک

و راهنماییم کردین😘

من همسری دو روزه باهم ورزش میکنیم بخاطر مریضیش🤠

اینطوری انگیزمون بالاتر رفته😊

اما متاسفانه خودم ترازو ندارم ببینم چ کردم😪

تا چند وقت پیش باشگاه میرفتم اونجا وزن میکردم..العان بخاطر سرمای شدید نمیتونم فعلا برم

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚     قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓  >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>>  هدفم ۵۶ 🔐                           ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش        @آسنات99      @خوشگلشششونم   @مامان_دو_گل_پسر    @shaparak شرقی    @zibaye_kofte2288  @لیلی_مجنون    @آلاهیدا   @sanaz718