2777
2789
عنوان

تعيين جنسيت

| مشاهده متن کامل بحث + 1728 بازدید | 34 پست
منم گاهي اين حسا مياد سراغم ولي ميگم من كه خبر ندارم از ايندم شايد دختر دار ميشدم يك اتفاقي ميفتاد ...

آره منم این فکرو میکنم ولی متاسفانه از رو نمیرم😣😣😣

پارسال ماه رمضان و شب های قدر باردار بودم و جنسیت بچه مو نمیدونستم نمیدونی چقد اشک ریختم و دعا کرد و جوشن کبیر و سوره قدر رو خواندم که خدا حاجتمو بده اما نداد... کل قرآن رو ختم کردم و کلی نماز حاجت و چله های مختلف گرفتم چله ی سوره یاسین چله دعای معراج چله زیارت عاشورا و چله نادعلی چله..... انقد چله گرفتم که یادم نیس دیگه اسماشونو😣😣😣

نظرمم در مورد دعا کردن دیگه عوض شده میگم پس چی شد اون همه دعا

اگه این همه دعا نمیکردم شاید کمتر ناراحت میشدم

نذر کردم اسمشو محمد بزارم

حتی شب قدر 4 ماهم میشد همون حدیث معروف امام صادق رو شنیدی که 4 ماهگی مَرد دستشو بزاره روی شکم زنش رو به قبله و یه دعا رو بخونه که معناش اینه که این بچه پسر بشه من اسمشو محمد میزارم منو شوهرم شب قدر پارسال که 4 ماهم شد اینکارو کردیم ولی.... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره منم این فکرو میکنم ولی متاسفانه از رو نمیرم😣😣😣 پارسال ماه رمضان و شب های قدر باردار بودم و ج ...

ب این فکر کردی ک شاید خدا میتونست بهت پسر بده ولی وقتی بزرگ میشد مثل خیلی پسرهای دیگه میتونست بشه تجاوزگر خلافکار یا هرچی و ب احترام همون ختم قرآن هایی ک گرفتی بهت پسر نداده چون دوستت داشته و نخواسته بعد ها غمتو ببینه؟؟؟فکر کردی حتی پنج درصد میتونست اینجوری باشه ؟

برو شکر گذار باش و بگو الله واعلم 

خدا بهتر از همه میدونه صلاحمونو 

وقتی فکر میکردم خدا باهام نیس، با این معجزه قشنگش بهم نشون داد بهم خیلی نزدیک😍....مرسی خداجونم😚پسرم دنیامه🤩🥰خدا جونم دوباره بعد ۳ سال معجزشو بهم نشون داد🤩دوتا فرشته شدن معجزه های زندگیم🤩
اگه این همه دعا نمیکردم شاید کمتر ناراحت میشدم نذر کردم اسمشو محمد بزارم حتی شب قدر 4 ماهم میشد هم ...

مطمئن باش فقط چون خدا دوستت داش

وقتی فکر میکردم خدا باهام نیس، با این معجزه قشنگش بهم نشون داد بهم خیلی نزدیک😍....مرسی خداجونم😚پسرم دنیامه🤩🥰خدا جونم دوباره بعد ۳ سال معجزشو بهم نشون داد🤩دوتا فرشته شدن معجزه های زندگیم🤩
بله برای عروس دوستم پیش اومد ولی همون دختر بود 

یعنی تو سونو آلت و دیده بود ولی دختر بود؟