2777
2789
عنوان

تعيين جنسيت

| مشاهده متن کامل بحث + 1728 بازدید | 34 پست
من بچه اولم پسر هست وسايل اونو نگه داشته بودم.ديگه گفتم دختره همه رو جمع كردم بدم به نيازمند ..بخث ك ...

من فکر کردم میخای وسایلشو بدی چون از پسر بدت میاد 

ببخشی قضاوت بیجا کردم 

دلت بی غم💕

سلااام خانوما من تازه واردم😁21 سالمه و یکساله که با اونی که عاشقش بودم عقدکردم😍💕اوایل زندگیمون خیلی مشکل داشتیم ولی کم کم به خودمون اومدیم و سعی کردیم هرروز بهتراز دیروز بشیم🥰واسه ی آرامش زندگی همه یه صلوات بفرستین🙏😌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم پسر دارم  دومی میخام دختر بشه ولی اگه پسر بشه  عین خیالمم نیس  ناراحت نمیشم

مثلا اگه اولیم  دختر بود دومیم هم دختر میشد  خیلی ناراحت میشدم😁

هرچی حاجت دله تموم میشه هرچی که خدا بخادهمون میشه
عزيزم اخه من مامانمو تازه از دست دادم..فقط يك دختر مينونست غم منو كم كنه🥺 ضمن اينكه مامانم توي اون ...

سلام ان شاءالله نی نی کوچولوت همیشه سالم باشه

منم یه دختر داشتم داداشم جوانمرگ شد خیلی داغوون شدم حالم وحشتناک بود غم خیلی بزرگی روی دلم بود ناخواسته باردار شدم و دلم میخاست دومی پسر بشه که یه تنوعی باشه برام و شاید روحیه مو خوب بکنه... 

دختر داشتن رو تجربه کرده بودم دلم میخاست دنیای پسرانه رو هم تجربه کنم 😣😣

وقتی رفتم سونو و گفت دومی هم دختره خیلی توی ذوقم خورد

نمیدونم چرا خدا یه نگاه به دل آدم نمیندازه😔😔

چی میشد خدا به تو یه دختر سالم و صالح و ناز میداد

به منم یه پسر سالم و صالح میداد و هر دو حسرت به دل نمیشدیم و طعم هردو رو میچشیدیم😣😣😔

سلام ان شاءالله نی نی کوچولوت همیشه سالم باشه منم یه دختر داشتم داداشم جوانمرگ شد خیلی داغوون شدم ح ...

سلام عيززم خوبي..

خداوند عزيزت رو قرين رحمت كنه..

راستش الان كه مدتي گذتشت و ديگه وقت زايمانه

راضيم ازين كه فرزندم پسره..

احساس ميكنم خدا خودش بهتر ميدونه و منم به حكمتش راضيم..

جديدا اينطوري فكر ميكنم خدا يك خانم از ميون ما برد خواست به نحى احسن جبران كنه يك پسر داد به ما

براي شما يك پسر رو برد نحو احسنش ميشد دختر..

مطمئن باش شمام خيلي زود به نظر من ميرسي

💕

نمیدونم والا حکمتش چیه 

ولی بازم میگم خداروشکر عیب نداره فقط دخترام سالم باشن الهی 

من الان دخترم به دنیا اومده و 6 ماهشه، دختر بزرگمم 2 و سال و 6 ماهشه

دخترمو خیلی دوسش دارم عاشقشم ولی متاسفانه من هنوز به پسر داشتن فکر میکنم خیلی بدم میاد از این فکرام احساس عذاب وجدان میکنم فکرمیکنم دارم ناشکری میکنم 

شوهرم میگه انقد به پسر داشتن فکر نکن داری ناشکری میکنی وقتی خدا بهمون نداده یعنی صلاح میدونه فقط ما دختر داشته باشیم ولی من دست خودم نیست و این حس عذاب وجدانمو دوچندان میکنه😣😣😣

نمیدونم والا حکمتش چیه  ولی بازم میگم خداروشکر عیب نداره فقط دخترام سالم باشن الهی  من ا ...

منم گاهي اين حسا مياد سراغم

ولي ميگم من كه خبر ندارم از ايندم

شايد دختر دار ميشدم يك اتفاقي ميفتاد ميگقتن خدايا غلط كردم..

💕