2777
2789
عنوان

دعوام با نلمزدم

205 بازدید | 14 پست

دیشب یکم بحثمون شد من یکم تند رفتم ولی مقصر اصلی خودش بود و اون شروع کرد

بعدشم من شب بخیر گفتم رفتم

متاسفانه یجوریه که اگه بری سمتش میگه خودت قبول داری که تقصیر تو بوده در صورتیکه من میخام دهنشو ببندم زودتر ساکت بشه و دعوا تمام

این وسطم داداشم هی اصرار که بگو فلان کارو امیر برام بکنه 

منم مجبور شدم یکم برم سمتش حالا هی ناز‌میکنه چجوری رفتار کنم که بیخیال بشه عادی رفتار کنه واقعا دعوای خاصی هم نبود سر ۴ تا کلمه حرف یهو دعوامون شد اح 

مامان من میگه مرد اگه قهر کرد سمتش نروه حتی اگه ۲.‌‌۳ماه قهر باشه هم نرو تا بفهمه و درس عبرت بشه که دیگه قهر نکنه

از همین الان آدمش کن

بعدا که ازدواج کردی و۴..۵ سال زندگی کردی باهاش اگر دیدی آدم شده،وقتی واقعا اشتباه از خدت بود برو عذر خواهی کن ولی فعلا   تا ۴..۵ سال اول زندگی منتشو نکش ،بزار اون بیاد سمتت

من روی یکی دیگه ریپ زدم،،،به تو چه که دخالت میکنی و ریپ میکنی جونم😐                                                                     در ضمن،اگه با نظرم مخالفی به هیچ عنوان ریپ نزن🔪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان من میگه مرد اگه قهر کرد سمتش نروه حتی اگه ۲.‌‌۳ماه قهر باشه هم نرو تا بفهمه و درس عبرت بشه که ...

معذرت خواهی کردم گفت نه عزیزم این حرفا چیه و مگه دلم میاد من باهات قهر کنم و این جرفا ولی بازم سرده

بهشم‌محل نزارم یجور دیگه چند هفته پیش دعوامون شد محلش نزاشتم بعدش اومد گفت دیشب نزدیک بود گریم بگیره دلم برای خودم سوخت که تنها امیدم تویی توام‌محلم نمیزاری و بام حرف نمیزنی

بخدا موووندم چجوری باش رفتار‌کنم😂

ایقد بدم میاد از ادمای ای مدلی.خدایی چطور تحمل میکنین شماها

تو هفده سالگی با پسری آشنا شدم که همه خوبی های دنیا شده بودن یه قلب که تو وجودش میتپید...چشامو که می‌بندم مجسمت میکنم...دومین ماه از گرم ترین فصل سال🌱🍓🍓از اون شب دنیام بدجور به دنیات قفلی زد و مصمم میمونم تا لحظه ی دیدارت ای دیرینه ی دلخواه❤️..به قول یکی«وقتی همه کور بودن تو کردی بهم توجه..❤️شایدم یه روز برات تعریف کردم که من پشت پنجره ی اتاقت چه گریه ها که نکردم🖤گاهی وقتا فک میکنم خدا تورو تو یه بعداز ظهر قشنگ بهاری در حالی که لبخند به لب داشته و چای با هل میخورده و به صندلیش لم داده و به آهنگ خوش چشمه گوش میداده آفریده... 🍃🌻بچه ها عشق من واسه اینکه به دستش بیارم یخورده ناز داره البته نازکشم داره ها.اون هی ناز می‌کنه مام که بی تابشیم🍃میدونین مث بهترین خیالیه ک میتونین داشته باشین...مث ذوق رها کردن یه دونه بادبادک...یا مث پریدن تو آب زلال میمونه🍓🌱من یه دختر عاشقم...دختری که هیچ وقت از ابرازش عشقش خجالت نکشیده چون پیوسته اعتقاد داشته عشق مقدسه و پنهان کردنش چیزی به جز درد و زجر نداره..ولی خب همیشه به خودش آفرین گفته واسه انتخابش❤️هر چند خیلی جاهارو مجبور شده خودش تنهایی بی پناه قدم برداره....از خودم ممنونم که هر وقت خسته شدم تنها پناهگاهم خودم بودم 🫀❤️بهم میگن بی رحمی چون داستانمو نمیدونن🌈میخواهم بدانی که تو آخرین رویای روح من بوده ای❤️🌱...بچه ها این کاربر ینی بنده...دیگه عشقی نداره...گلش پژمرده شده...ماهش رفته...ولی دلم نیومد امضام رو بردارم🖤تاپیک ها مال من نیستن به جز یکیش ❤️
معذرت خواهی کردم گفت نه عزیزم این حرفا چیه و مگه دلم میاد من باهات قهر کنم و این جرفا ولی بازم سرده ...

سیاست مرداست عزیزم

لوسش نکن

قهر کرد بهش به هیچ عنوان محل نده تا خودش بیاد سمتت

اگه از الان منت بکشی بعدا تو زندگی مشترکت اذیت خیلی میشیا

مدمان من تجربشو داشته

من روی یکی دیگه ریپ زدم،،،به تو چه که دخالت میکنی و ریپ میکنی جونم😐                                                                     در ضمن،اگه با نظرم مخالفی به هیچ عنوان ریپ نزن🔪
سیاست مرداست عزیزم لوسش نکن قهر کرد بهش به هیچ عنوان محل نده تا خودش بیاد سمتت اگه از الان منت بک ...

مرسی عزیزم خیلی کمکم‌کردی چیزی دیگه ام بلدی راجب رفتارا بهم بگو 😁

مرسی عزیزم خیلی کمکم‌کردی چیزی دیگه ام بلدی راجب رفتارا بهم بگو 😁

فعلا همینو بلدم انشالله جلوتر که رفتم مامانم بیشتر درسم میده😂

تازه ازدواج کردی؟ خوشبحالت مامان من که هیجی نیمگه

نه مجردم عزیزم

مامان من سختی زیاد کشیده بخاطر همین همیشه گوش میدم به حرفاش

راستی همیشه میگه هیچوقت از مادرشوهر نرو عذرخواهی کن چون اون مادرت نیست

هیچوقت نباید جای مادرتو بگیره و واسه مادرت ارزش بیشتری قائل شو

ارزش تو به مادرته نه به مادرشوهرت

هیچوقت جلوی بقیه با شوهرت بحث نکن،حتی اگه اون لحظه خیلی عصبی بودی هم صبر کن،برید خونه و توی خونه خودتون وقتی فقط خودتون دوتا هستید بحث کنید،اصن مثه صگو گربه به جون هم بیفتیدولی جلوی هیییچ کسی،حتی مادرت هم با شوهرت بحث نکن

اگه کسی چیزی بهت گفت ،نترس و جوابشو بده نیا خونه تا شوهرت بره دعوا کنه چون اینجوری تو بد میشی

و یادت باشه که این زنه که چوبو دست شوهرش میده تا کتک بخوره ،وقتی شوهرت عصبیه همش بهش نچسب که چیشده و.... بزار اگه خودش خواست میاد توضیح میده

وقتی داره باهات دعوا میکنه تو هیچییی نگو،بزار آروم شع و بعد منطقی باهاش صحبت کن چون اگه توی بحث چیزی بهش بگی ممکنه کتکت بزنه حتی اگع خیلی خونسرد باشه،و اگع یه مرد دستش به کتک زدن عادت کنه،همیشه باید ازش کتک بخوری سر هرچیزی بعد ازین که اروم شد و دعواشو کرد تو اونوقت ناز کن و وقوی اومد منت کشی ،بعدش باهاش منطقی بحرف

عزیزم اینا همش تجربه های مامانمه امیدوارم که یه روزی بدرت بخوره❤💚

نه مجردم عزیزم مامان من سختی زیاد کشیده بخاطر همین همیشه گوش میدم به حرفاش راستی همیشه میگه هیچوقت ...

وای عزیزم من فدات بشم که این همه وقت گذاشتی خدا مادرتو برات حفظ کنه گل گفتن دستت درد نکنه عزیزدلم دوست گلمی❤❤

وای عزیزم من فدات بشم که این همه وقت گذاشتی خدا مادرتو برات حفظ کنه گل گفتن دستت درد نکنه عزیزدلم دو ...

وظیفه بود گلم

مرسی بابت دعای خیرت😚😚😚