2777
2789

ببخشید اگه از تاپیک های هرروزم خسته شدین😁27 روز از پریود قبلم گذشته فاصله پریود هام هیچ وقت منظم نیست گاهی 23 روز گاهی 40 روز

امروز غروبی بیبی زدم مارک مدیکور منفی بود

هنوز امید داشته باشم به بارداری یا بره ماه بعد😭😭

آخه هرکی یه چیز میگه هرجا هم یه چیزی نوشته

میگن قبل موعد مثبت نمیشه

یا اینکه خیلی مهمه که ادرار صبح باشه 

باهام حرف میزنین؟ تو این بارون گوشه خیابون نشستم دلم گرفته

خیلی وقت نیست اقدامم یه بچه هم دارم ولی این مدت روحیه ام حساسه و خیلی دلگیر شدم

دوباری درد معده شدید و بی سابقه داشتم، خیلی حساس شدم، گاهی زیر دلم و سینه ام تیر میکشه، درد لگن شدید دارم، یه کم هم خوش خوراک شدم

چند روزی هم بود سرگیجه داشتم مخصوصا تو ماشین

تلقین نیست واقعا چون حواسم نبود به اسم مسئله و اینطور شدم

فقط تو رو خدا باهام مهربون باشین که الان منتظرم گریه کنم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

میخوای چیکاز چرا اینقدر عجله داری نکنه تو هم پسر میخوای 

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میخوای چیکاز چرا اینقدر عجله داری نکنه تو هم پسر میخوای 

پسر دارم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
پسر دارم

چرا اینقدر عجله داری 

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی
گلم ادرار اول صبح واقعا مهمه. بیبی چک منفی هم صددرصد درست نیست. 

الان زمان مناسبی هست  منظورم تعداد روزهاست

چرا اینقدر عجله داری 

خیلی نی نی دوست دارم فاصله سنی م با خواهرام زیاده، برام مثل بچه بودن، خیلی عادت دارم به بچه، الان که دورم و تنها خیلی دورم خالیه 

هم درس میخونم هم دنبال انواع کلاس هام ولی انگار عادت دارم به اینکه همش نوزاد اطرافم باشه

عاشق بچه ام

به نظرم آزمایش خون بدی بهتر باشه. چون تاریخ پریودت منظم نیست میگم. 

شوهرم میگه کروناست از آزمایش هم یکم میترسم راستش😁

وا خب یدونه بچه داری... اونایی که بچه ندارن و سالها ست منتظرن. مث تو بی تاب نیستن😑😑😑😑😑😑

اوهوم میدونم دلم براشون خونه ایشالله همه مامان شن

من دوروز قبل موعدم زدم منفی شد ولی یک هفته بعد موعدم ک زدم مثبت شد.امید داشته باش

من ریخته ام در رگِ توشیره جان؛هی چرخ بزن درمن ودل رابتکان ؛ این همنفسی چه حس و حالی دارد؛درپیکرمن دوقلب دارد ضربان❤