بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امروز که دل ما گرفته همتون رابطه هاتون با مامانا تون خوبه
هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر میکنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
اگه میخواس چشم نداشته باشه تا حالا کور شده بود🥴🤣🤣🤣قبل کرونا روز و شب میرفتیم خونه مامانم مادرشوهرم هی میگف بیاید خونه ماهم ولی دیر به دیر ماهی یبار میرفتیم🤣🤣🤣
عمرو روزی با حساب و کتاب است پس نترس و طمع نکن «لقمان»
پدرشوهرم اینجوری بود .. هییی هر وقت میخواستم برم یا خودشو میزد مریضی یا فتنه ب پا میکرد .. یبار سر اذان اشکمو در اورد .. خداهم خدایی کرد الان سه ساله پدر و پسر قهرن پسرشو ندیده
اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرممخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم
اره.من دورم.سالی دوبار فقط میرم.اونم به رو میاره کم بمونین.چرا میرین؟!از اونورم خونه خواهرشوهرم سر راه خونه مامانمه به اون میگه هی زنگ پشت زنگ اگه مثلا 4روز بشه 5روز پدرمونو درمیاره که چرا نمیاین خونه ما!