2777
2789
عنوان

اولین بوووسه تون کی بوووود؟؟؟؟😍😘😘😘😘😘

| مشاهده متن کامل بحث + 8016 بازدید | 58 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شب دوم عقدم تو اتاق خواب ...تو تخت

به شدتتتت طولانی بوددددد و اومده بود روم

و من خیلی ترسیده بودم

دلیلشم نمیدونم فقط میدونم اینجوری بودم😨

خواهشا برام دعا کنین که بعد ۳ تا سقط خدا این یکی رو صحیح و سالم بذاره بغلمون🤲🤲🤲🤲🤰🤱 دوست گلم میشه برای تو دلیم صلوات بفرستی ....خدایا شکرت ک پسرمو صحیح و سلامت گذاشتی بغلمون👪 ....امضامو پاک نکردم تا بدونم بعد هر سختی آسانیست....به خدا بسپر ک عاشقانه دوستمون داره  
سر سفره عقد😐 جوگیر شده بود حواسا ک پرت شد لبمو بوسید فقط تو دلم میگفتم این چرااینجوریه کم داره اصن

دقیقا منم همینجوری فکر میکردم 😁😁😁😁

خواهشا برام دعا کنین که بعد ۳ تا سقط خدا این یکی رو صحیح و سالم بذاره بغلمون🤲🤲🤲🤲🤰🤱 دوست گلم میشه برای تو دلیم صلوات بفرستی ....خدایا شکرت ک پسرمو صحیح و سلامت گذاشتی بغلمون👪 ....امضامو پاک نکردم تا بدونم بعد هر سختی آسانیست....به خدا بسپر ک عاشقانه دوستمون داره  

چهارده سالگی تو ماشین . جلوی در خونه عموم 😐

حسم هم این بود که بلد نبودم 😥

😍😍 یه مامان شاد پر انرژی که با وجود دوتا پسر شیطون پر جنب جوش سعی داره از جوونیش لذت ببره 😉😍در حال رسیدن به هدف های زندگیم هستم 🙅‍♀️

جشن عقد اهنگ بود عروس دومادو ببوس یالا 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1  

شوهرمم چندبارسوری بوسید پیشونیمو فیلمبردار فیلم میگرفت یا گردنمو

همش الکی

تا اخر شب که مهمونا رفتن موند خونمون واقعی شد

دوس پسرم بود... ۱۷ روز بعد از شروع رابطمون 😂 تو ماشین

۱۳ اسفند ۹۶

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...