مفصل توضیح بدید اون لحظه چ حسی داشتیدددد؟؟؟😍😍😍😂😂😂😂
یه کِش اونقدری کِش میاد که بضاعتشه بعدش از یه جایی به بعد دیگه نمیتونه، نه که نخواد، نمیتونه زیادی بکشی در میره میخوره تو چشم و چالت این حکایتِ خیلی از آدماست آدمها رو بیشتر از تحملشون تحت فشار قرار ندید...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یازده سال پیش بیچاره میگفت حالا یه بوس بده منم آروم لپشو بوسیدم اونم میگفت میگم بوس هی بوس آخه این بوسه،،
صبح امروز کسی گفت به من. تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دلمن با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق. عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرمتو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم
یه کِش اونقدری کِش میاد که بضاعتشه بعدش از یه جایی به بعد دیگه نمیتونه، نه که نخواد، نمیتونه زیادی بکشی در میره میخوره تو چشم و چالت این حکایتِ خیلی از آدماست آدمها رو بیشتر از تحملشون تحت فشار قرار ندید...