2777
2789

سلام دوستان عزیز(لطفا تا اخرش بخونید و نظرتونو بگیم) 

دوستم به تازگی نماینده فروش محصولات نفیس شده و من دلم میخواد وسایل موردنیازمو ازش بخرم تا به کسب و کارش کمکی کرده باشم

ولی طی تحقیقاتی که کردم میزان رضایت مردم از این شرکت تقریبا پنجاه پنجاهه

خیلیا میگن محصولاتشون کیفیت نداره 

و نکته ی بسیار مهم این که تو پیج اینستاگرامشون تمام نظرات خاموشه!!!!! 

لطفا هرکی اطلاعاتی از این شرکت داره و یا قبلا ازشون خرید کرده در اختیارم قراربده خیلی ازتون ممنونم

لا إله إلّا اللّه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم بدرد نمیخوره خودم نماینده شم  همه جنسایی که خریدم الان زیر قیمت شرکت حراج زدم😏😖

واقعا!!!!! 

اخه دوستم میگه سفارش که بگیرم خرید میزنم لازم نیست از قبل بخرم رو دستم بمونه؟؟؟؟؟چجوریاست پس؟؟؟؟؟

لا إله إلّا اللّه

سلام

من از سایت اونس که باهاشون آشنا شدم مدتیه خرید میزنم و راضی هستم ازشون. بهمین خاطر خوستم اینجا با شما عزیزان هم به اشتراک بذارم.

https://avens.ir

محصولات رو میتونید با تعداد کم هم سفارش بدید و فکر نکنم بهتر از اینا از نظر قیمت و بخصوص کیفیت پیدا کنید.

پشتیبانیشون هم خیلی قوی و اگه سوالی داشتید بهشون پیام بدید