2777
2789
عنوان

سؤال اشپزى

107 بازدید | 11 پست

فسنجان با گوشت قرمز بدون استخوان خوب ميشه

مرغ ندارم

واسه شام ميپزه الان شروع كنم

حتى گردو هم نشكستم

ببخشيد اگه تاپيك اذيتتون ميكنه

باسپاس از راهنماييتون❤️

يلداتون هم مبارك

فکر کنم الان دیره 

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با گوشت تکه جایی ندیدم. گوت چرخ کرده رو پیاز رنده شده و آب گرفته شده به کمی نمک کوفته های ریز میکنن میزیزن به نظر من از مرغ خوشمزه تر مشه فسنجونش

بجنب دیر میشه هااا 

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم

فسنجون با گوشت قلقلی و آلو 👌🏻👌🏻😋😋 قبلنا طرز تهیه فسنجون با مرغ رو همون اوایل پیج براتون گذاشتم اینبار این دستور با گوشت قلقلی هست که خیلی عالیه

براتون تایپ میکنم میزارم 😍💋😘 #فسنجون با گوشت قلقلی و آلو برای سه نفر

یدونه پیاز کوچولو رو رنده ریز کنید با یه قاشق غذاخوری روغن سرخش کنید

خیلی خیلی کم نمک و یه کوچولو زردچوبه بزنید سرخ که شد یک لیوان گردو آسیاب شده رو به پیاز داغ اضافه و یه مختصر تفت میدیم

یکم فلفل سیاه و یکم دارچین بریزید هم بزنید سه الی چهار لیوان آب سرد اضافه  شعله یکم زیاد تا جوش بیاد بعد شعله کم که نم نم قل بزنه

اب خورشت که یک سومش کم شد سه الی چهار قاشق رب انار رو با دو سه ملاقه آب خورشت تو یه کاسه هم بزنید در صورت دلخواه چند قاشق شکر هم اضافه کنید و به خورشت اضافه

حالا گوشت قلقلی هامون رو که از قبل آماده کردیم رو میزاریم کنار دستمون شعله رو یکم زیاد میکنیم تا خوب قل بخوره گوشت قلقلی ها رو دونه دونه اضافه و الو ها رو هم اضافه میکنیم

حدود شیش تا آلو بخارا

دو سه دقیقه با شعله بالا قل بخوره که وا نرن بعد کم کنید بزارید نم نم بپره

و آبش کم بشه و حسابی غلیظ بشه و گوشتا و آلو ها خوب بپزن

و با برنج زعفرونی سروش کنید

برای تهیه گوشت قلقلی حدود صد و پنجاه گرم گوشت چرخکرده رو با یدونه پیاز کوچولو ریز رنده شده و یکم زردچوبه و یه کوچولو دارچین و مختصر نمک و یک قاشق مرباخوری ارد نخود چی  خوب ورز بدید

ورز دادن باعث میشه وقتی تو خورشت میندازیمشون وا نرن

نکته بعد اینکه از هر رب اناری که دوست دارید استفاده کنید

من رب انار ملس + شکر استفاده کردم

شما میتونید شکر رو حذف کنید

ولی خب فسنجون شیرین اونم با آلو بخارا یه چیز دیگس

نوش جان  کل زمان پخت هم ۴ ساعت با شعله کم بود

اگه با چرخگوشت میخواید گردو ها رو چرخ کنید دو بار چرخ کنید که خوب روغن بندازه

ولی به نظرم با اسیاب بهتره 😘😘😘

پیج