فسنجون با گوشت قلقلی و آلو 👌🏻👌🏻😋😋 قبلنا طرز تهیه فسنجون با مرغ رو همون اوایل پیج براتون گذاشتم اینبار این دستور با گوشت قلقلی هست که خیلی عالیه
براتون تایپ میکنم میزارم 😍💋😘 #فسنجون با گوشت قلقلی و آلو برای سه نفر
یدونه پیاز کوچولو رو رنده ریز کنید با یه قاشق غذاخوری روغن سرخش کنید
خیلی خیلی کم نمک و یه کوچولو زردچوبه بزنید سرخ که شد یک لیوان گردو آسیاب شده رو به پیاز داغ اضافه و یه مختصر تفت میدیم
یکم فلفل سیاه و یکم دارچین بریزید هم بزنید سه الی چهار لیوان آب سرد اضافه شعله یکم زیاد تا جوش بیاد بعد شعله کم که نم نم قل بزنه
اب خورشت که یک سومش کم شد سه الی چهار قاشق رب انار رو با دو سه ملاقه آب خورشت تو یه کاسه هم بزنید در صورت دلخواه چند قاشق شکر هم اضافه کنید و به خورشت اضافه
حالا گوشت قلقلی هامون رو که از قبل آماده کردیم رو میزاریم کنار دستمون شعله رو یکم زیاد میکنیم تا خوب قل بخوره گوشت قلقلی ها رو دونه دونه اضافه و الو ها رو هم اضافه میکنیم
حدود شیش تا آلو بخارا
دو سه دقیقه با شعله بالا قل بخوره که وا نرن بعد کم کنید بزارید نم نم بپره
و آبش کم بشه و حسابی غلیظ بشه و گوشتا و آلو ها خوب بپزن
و با برنج زعفرونی سروش کنید
برای تهیه گوشت قلقلی حدود صد و پنجاه گرم گوشت چرخکرده رو با یدونه پیاز کوچولو ریز رنده شده و یکم زردچوبه و یه کوچولو دارچین و مختصر نمک و یک قاشق مرباخوری ارد نخود چی خوب ورز بدید
ورز دادن باعث میشه وقتی تو خورشت میندازیمشون وا نرن
نکته بعد اینکه از هر رب اناری که دوست دارید استفاده کنید
من رب انار ملس + شکر استفاده کردم
شما میتونید شکر رو حذف کنید
ولی خب فسنجون شیرین اونم با آلو بخارا یه چیز دیگس
نوش جان کل زمان پخت هم ۴ ساعت با شعله کم بود
اگه با چرخگوشت میخواید گردو ها رو چرخ کنید دو بار چرخ کنید که خوب روغن بندازه
ولی به نظرم با اسیاب بهتره 😘😘😘