2777
2789

سه تا خواهر میشناسم، هر سه پشت هم نامزد کردن و الان یکی شون بچه داره. قصدم توهین یا تحقیر بقیه نیست اما هیچکدوم ویژگی خاصی ندارن و از هر نظر بسیار معمولی هستن. میگن یه داماد پسر آشناشون بوده، یکی دیگه کاملا سنتی و با معرفی و سومی دوست بودن. 

من تا این سن حتی پیشنهاد آشنایی نداشتم. دو سه موردی که بقیه معرفی کردن هم تو سلیقم نبودن. آخه بقیه چطور اینقدر راحت ازدواج میکنن؟

حتی زن و مردهای مسن از تصمیم به ازدواج تا عقد براشون شیش ماه طول نمیکشه. همه بهم میگن تو خوش هیکلی خیلی خوبی پس چرا کسی بهم پیشنهاد نمیده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید میترسن جلو بیان و از شما پایین تر باشن 

آدمای معمولی شانس بیشتری دارن نسبت ب بقیه  

درخواست نده...لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                خوشا صبری که پایانش تو باشی...(ص)                                                            

عزیزم بعضیا خیلی راحت به دست میان 

لاجَرَم مست و طَرَبناک و قوی بنیادیم..🍃 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  اکانت اصلی‌ م از سال ۹۷ وجود داره، خواستم یه اکانت private جدا هم داشته باشم.

بقیه سخت نمیگیرن 

و دنبال ازدواجن 

الان دختردایی من به اولین خواستگار که تازه وضع مالی خوبی هم نداره جواب مثبت داد ۱۸ سالشه 

معلمش برا پسرش ازش خواستگاری کرد اینم وا داد 

به شخصه خودم هم سختگیرم هم قصد ازدواج ندارم

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

خب ازدواج واقعا یه بخشیش قسمته. 

ولی مثلا خود من کیس های ازدواجم رو خیلی سختگیری میکنم. وگرنه ۱۹ سالگی ازدواج کرده بودم. 

هرچقدر که پیشرفت کنی توی یه زمینه خاص ادم مچ باهات کمتر میشه و خواستگارم کمتر میشه. دیگه خودشونو در حد تو نمیدونن که بیان جلو

قسمت و روزیه. منم نفهمیدم چون هیچوقت برام جور نشد. به نظر من ازدواج سخت ترین چیز و غیر ممکنه برام چون اصلا جور نمیشه. ولش کردم دیگه 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
حالا من شرایط این دخترایی که میگی رو نمی‌دونم ولی خونواده ای سراغ دارم ک‌دختراش شوهرین

دقیقا تو فامیل ما سه تا دختر 

دوتا اولی بیست شوهر کردن 

سومی ۱۸ 

شدیدا شوهری 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛