2777
2789

شوهرم با خواهرش که مطلقه هست بحثشون شده و من چند روزی متوجه شدم ناراحته و درست غذا نمیخوره چندبار ازش پرسیدم چیزی شده از چیزی ناراحتی گفت نه بخدا چیزی نیست بعد خودم وقتی دیدم خونه باباشم نمیاد بریم حدس زدم که ممکنه با خانوادش مشکل پیدا کرده باشه حالا ازش میپرسم چی شده جواب سربالا میده یه بار محترمانه میگه نپرس ازم یه بارم عصبانی میشه بد جواب میده حالا من ناراحتم حس میکنم کم اهمیتم میکنه چون قبلا هم قضیه طلاق خواهرشو تقریبا تا یکسال بهم نگفت(خواهرش تو خونه خودش مونده بعداز طلاق) حالا شما باشید ناراحت میشید یا من حساسم

شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟! من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم...🙂🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باشم؟ بخدا قسم میکشمش میگم من زنتم من زندگیتم تمام حرفارو ازم پنهان میکنی و منو هفت پشت غریبه میدونی... نه عزیزم کم اهمیت نیستی تورو آدم حساب نکرده... غریبه فکر کرده... پنهان کاری کرده... حرفای بین خودشو خونوادشو ازت پنهان کرده

هرجا نظرمو میگم مخالف نظرمنی خواهشا ریپلای نزن✋نظرتو نگه دار برای خودت اعصاب ندارم دعوا میوفته... تا خودمم نگفتم لایکم نکن لطفا✋

چرا سوال پیچش میکنی؟!اگه چیز مهمی باشه خودش میگه

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
عزیزم مردا با ما خانمها فرق دارن اونا موقع عصبانیت یا درگیری فکری ترجیح میدن ساکت باشن پس فعلا درکش ...

مثلا چند روز درکش اونم من ناراحتم که اون اصلا نمیخواد بگه ن اینکه الان ناراحته. چون قضیه خواهرشم بهم نگفت میگم من کجای زندگیشم؟

من باشم؟ بخدا قسم میکشمش میگم من زنتم من زندگیتم تمام حرفارو ازم پنهان میکنی و منو هفت پشت غریبه مید ...

منم همین حسو دارم که ناراحتم

اگر نمیخاد بگه پاپیچش نشو . بهرحال مسله خانوادگی بین خودشون هست این حق رو داره که به شما نگه .همونطور که شما هرچیزی بین خانوادتون هست رو به شوهرتون نمیگید و طبیعیه 

عزیزم آقایون موقع ناراحتی دوست دارن تو لاک خودشون برن، ایشونم دلشون نمیخواد خیلی از مسائل خونوادشون براتون صحبت کنن هیچ اشکالی نداره شما هر مسئله ای بسن خودتون و خواهر برادراتون پیش بیاد حتما حتما به همسرتون میگین، بزارین خودشون با هم کنار بیان بعد وقتی آروم شدن اونموقع خودشون براتون توضیح میدن

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  
چرا سوال پیچش میکنی؟!اگه چیز مهمی باشه خودش میگه

بخدا اصلا کنجکاو نیستم فقط میگم زن و شوهر نباید اینطوری باشن حس میکنم کوچیک میشم

مثلا چند روز درکش اونم من ناراحتم که اون اصلا نمیخواد بگه ن اینکه الان ناراحته. چون قضیه خواهرشم بهم ...

میدونم تو الان اینطوری فکر میکنی اما اون فکرش چیزی ریگه ایی تنهاش بزار 

بزار اصلا نگه 

منم همین حسو دارم که ناراحتم

درکت میکنم عزیزم اما شوهر منم اول اینطوری بود اما تو باید از جایی دیگه بفهمی قضیه هارو بعد ادبش کنی تمام حرفاتو بگی که از تو توقع ندارم شریک زندگی یعنی چی یعنی منو هفت پشت غریبه بدونی حرفاتو پنهان کنی یعنی  از همه مهمتر به شریک زندگیت دروغ بگی که هیچی نیس بعدم بهش کاملا بی محلی کنی تا به غلط کردن بیوفته من که این کار جواب داد آلات کوچکترین حتی حرفی هرجا باشه به من میگه

هرجا نظرمو میگم مخالف نظرمنی خواهشا ریپلای نزن✋نظرتو نگه دار برای خودت اعصاب ندارم دعوا میوفته... تا خودمم نگفتم لایکم نکن لطفا✋