2777
2789
عنوان

فوتبال پخش شد؟!

44 بازدید | 2 پست

کدوم کاناله؟! چرا ما نداریمش؟! 

وزن اولیه 74/500 😒وزن هدف 58😍 قد 165😎 اضافه وزن 16کیلو 😭💛عضو گروه زرد 💛 از اول بهمن ماه رژیم کالری شمارم رو شروع کردم و امروز 21بهمن ماه 68 کیلو هستم.... چیزی تا وزن هدفم نمونده 🥰😍🤩🤗😎... مثل یه سرباز بجنگ و مثل یه ژنرال بمیر 

شبکه ی سه

من یه مامان کوچولوام  ،من یه دختر یکساله دارم ،من هجده سال دارم ،من بیشتر از سنم میفهمم ،من با اینکه نوجوانم اما باید هم همسر باشم هم مادر ،انسان وقتی مادر میشه بزرگ میشه، قوی میشه،میفهمه که باید با تمام مشکلات جنگید و جنگید،من خیلی زود از دوران کودکیم خداحافظی کردم اما هیچ وقت نمیذارم دخترم اینجوری بشه.وقتی خسته ای از زندگی و هیچ امیدی نداری فقط دوتا دست کوچولو و یه لبخند که فقط دوتا دندون معلومه و صدات میکنه ماما ماما میتونه آروم کنه ،دخترم و همسرم دنیای منن.  خدایا خودت کمکم کن شکر بخاطر نعمت هایت ،         الهم صلی اله محمد و ال محمد ،السلام علیک یا اباعبدالله حسین .امام حسین خودت کمک کن کرونا تموم بشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.