2777
2789
عنوان

خدا ♥️

95 بازدید | 6 پست

🍁رابطه اتان  را با خدا عالی کنید خدا فقط در غم و ناله هایمان نباشد... خدا فقط در روزهای فقر و نداری نباشد ...خدا فقط موقع کنکور و وقت وام گرفتن نباشد ..خدا را در شادی و سرورمان ببینیم  ... خدا را در لحظه هایمان شریک کنیم .. خدا ترسناک نیست ..خدا عشق است نور و آرامش ... وقتی در هر عملی ،درهر حال و اندیشه ای ... در هر فعلی خدا حضور داشته باشد با کل هستی هماهنگ میشویم آنوقت چنان قدرتی پیدا خواهیم کرد که وصف ناپذیر است ..خدا نور است از نور بیرون نرویم که تاریکی را خواهیم دید 💚🙏

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 

🤩😍😍😍😊😇

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عاشقشم😍😍مطمئنم منتظرم.نمیزاره و بهزودی معجزه میکنه برام

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 
عاشقشم😍😍مطمئنم منتظرم.نمیزاره و بهزودی معجزه میکنه برام

مطمئن باش چون بدون اذن اون حتی ی برگ هم از درخت نمی افته بهش ایمان داشته باش ♥️🙏

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 
مطمئن باش چون بدون اذن اون حتی ی برگ هم از درخت نمی افته بهش ایمان داشته باش ♥️🙏

بله دقیقا لا حول و لا قوة الا بالله♥♥♥

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 

خدا تو خوشحالی بیار توی زندگی من تو رحمتت بیار توی زندگی من ببین من چجوری شکرت کنم ، خدا ازت سوال دارم چرا فقط فقط و فقط یک بار من یه دعای خیر و خوشحالی برای خودم کردم تو زود مستجاب نکردی ، چررررررررررررررررررررا؟؟؟؟؟؟؟ خدا نور ست ، خلی خوب نور کی به زندگی من بدون التماس بدون خواهش بدون تزرع بدون معامله،  بتابی ، هان کی؟؟؟؟؟؟ شد یه بار فقط یه بار من بگم خدایا برای من یه همسر خیلی خیلی خیلی خوب از همه نظر سر راهم بزار که کنارش خوشبخت ترین خوشحال ترین رفاه ترین آرامش آسایش داشته باشم و تو به عنوان خدا به عنوان قادر بدون به عنوان مالک بودن توانا بودن غنی بدون به عنوان رررررررررحمان و ررررررررحیم بودن خیلی زود خیلی خیلی زود این حاجتم برآورده کنی ، شد ؟؟؟؟؟؟؟ چرا برای خواسته های خیر و خوب من انقدر باید التماس ت کنم ، چررررررا ؟ چرا مثل بندهای دیگه برام نمی‌خوای ، طرف نوشته با خدا حرف زدم فرداش خواستگار آمد،  نظر علی ام که معروفه ، اون یکی نوشته توی چارچوب در گفتم خدا بچه   همون شب برام بچه کاشت   ، و....... خب خدا مگه من یه بنده‌ای تو جنبنده‌ای تو روی زمین نیستم مگه من دل ندارم تازه یه دل شکسته دارم خب مشتی این همه به خود به بندهای خاصی رو زدم چرا از این ۲۴ ساعت.ها از این یک هفته،  ۲۰ روز‌ها برای من رقم نمیزنی ، بابا یعنی اینقدر بدم ، مگه نگفتی بخشنده‌ای خب من هم توبه کردم هم استغفار هم ترک گناه هم آدم ظالم زندگیم بخشیدم ، نه غیبت کردم نه تهمت زدم و.... خب مشتی بخشیدی ، از بدی‌ام کم شد؟؟؟؟ نه می‌دونی چیه به اینا نیست تو بین بندهات فرق میزاری و یه سری‌هارو بیشتر دوست داری ، فقط کاش منم جز اونا بودن بدون ضره‌ای اشک التماس انتظار و... یه بار می‌گفتم خدا جون تو سریع جانم عزیزم بعد من می‌گفتم خدا دلم همدم می‌خواد دلم همسر خیلی خیلی خیلی خوب می‌خواد دلم خونه زندگی خودم توی قلب قاره اروپا رو می‌خواد بعد تو می‌گفتی عزیزم اینکه برای من کاری نداره چشم الان میگم موجود باش و عرض ۲۴ ساعت موجود میشد و من ازدواج می‌کردم با خوشحالی و دل خوش و شکر گذاری از خدا جونم با همسر خیلی خوبم می‌رفتم سر خونه و زندگیم،  کاش فقط یک بار این دعای خیر منو زود مستجاب می‌کرد ، مطمئن باش اینجوری من خیلی خیلییییییییی بیشتر دوستت داشتم تا اینکه دم به دقیقه اشک بریزم و بهت التماس کنم که یه همسر خوب بهم بدی تا منم سر و سامان بگیرم و برم سر خونه و زندگیم و خوشبخت ترین و خوشحال ترین باشم ، کاش قبل مرگم این یه بار زود مستجاب شدن دعا توی همین امر ازدواجم محقق میشد کاش😔