2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما نفری 120 تومن گرفتیم 😁

ولی برا هرکی تاامروز ریختن ریختن نریختن نمیریزن 

انشالله که برا همه بریزن درسته کمه اما یک گرهی هم باز میکنه تو این اوضاع

هرجا نظرمو میگم مخالف نظرمنی خواهشا ریپلای نزن✋نظرتو نگه دار برای خودت اعصاب ندارم دعوا میوفته... تا خودمم نگفتم لایکم نکن لطفا✋

دیگه این ماه رو ریختن تموم شد هرکی بیمه داره نمیریزن براش ما بیمه نداریم مستاجریم خونه و ماشینم نداریم دیروز ریختن برامون 

از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه   ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه     💚  من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚
ما تحت پوشش بهزیستی هستیم پریشب بهمون دادن خونه و ماشین و ملک و هیچی هم نداریم 

چقد دادن.؟؟ 

هرجا نظرمو میگم مخالف نظرمنی خواهشا ریپلای نزن✋نظرتو نگه دار برای خودت اعصاب ندارم دعوا میوفته... تا خودمم نگفتم لایکم نکن لطفا✋
نفری ۱۲۰ تومن ۴ نفریم 

ا ماکه پوشش نه کمیته ایم نه بهزیستی هم که به ما نفری 120 دادن😁

یه جور میگن کسایی که بیمه ندارن میدن

شانسی بود به نظرم

من برادرشوهرم خونه و ماشین و زمین به نامشه

تو گمرک کار میکنه حقوقشم بالا

دیروز شوهرم گفت براشون ربختن خشکم زد

انقدر ناراحا شدم که چزا برای ما نریختن مگه ما چی داریم

ا ماکه پوشش نه کمیته ایم نه بهزیستی هم که به ما نفری 120 دادن😁

🤣

کاش پسر من سالم بود من هیچی نمیخواستم این ۴۸۰ تومن نهایت ۵ تا بسته پوشک براش بشه 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
🤣 کاش پسر من سالم بود من هیچی نمیخواستم این ۴۸۰ تومن نهایت ۵ تا بسته پوشک براش بشه 

وای مگه چیکاره؟؟ چندسالشه؟