2777
2789

سلام من یه دارویی برای بلند شدن مژه اختراع کردم که معجزه میکنه بیا تایپ آخرمو بخونید متوجه میشید اول اومدم اینجا برای کمک برای ثبت اختراعش ولی فهمیدم نمیشه الان تصمیم گرفتم هر کسی زیباترین جمله را برام بیاد بنویسه بهش بگمش حتما بیایید چون حیفم اومد مفتی بگمش به هر کسی این آدرس پستم بیایید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5588786/معجزه-بلند-شدن-مژها-اختراع-خودم?postId=169161543

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دنبالشم ولي تو انزلي

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
اره گلم

من قبلا یکیو میشناختم خیلی خوب بود حرفاش همه درست متاسفانه انگار شمارش عوض کرده دسترسی ندارم بهش اسم ناهید بود طرفهای چهار راه بهار

خدایا شکرت🥰پسر کوچولومو سالم بهم بخشیدی شکرت شکرت
عزیزم یکی و میشناسم تو واتساپ میگیره کارش خوب بوده تعریف شو شنیدم کم میگیره شمارشوبراتمیزارم شاید نی ...

دستت درد نکنه عزیزم ممنون

خدایا شکرت🥰پسر کوچولومو سالم بهم بخشیدی شکرت شکرت