مغرورم مدیر عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 56 عنوان خانومابیاین کمک😢 ژله درست کردم ولی نبسته | مشاهده متن کامل بحث + 658 بازدید | 41 پست ژله درست کردم ولی نبسته با شیر ولی هم شیرم هم اب سردبود یه دوساعتی میشه حالا چیکارکنم کمکم کنین. 1399/09/29 | 14:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شکلات_فرانسوی عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 20709 چجوری بگم😂 با ناز وعشوه😆😅 مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟ من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
مغرورم مدیر استارتر عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 56 اونو دیگه نمیشه کاریش کرد .مگه اینکه پودر ژلاتین بریزی یا یه ژله دیگه باز کنی توتصف لیوان اب جوش حل ... اگه اینطوری باشه که خوبه .
pap_corn عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 941 من فقطو فقط ۱لیوان اب جوش میریزم و اول رو سری کتری یه کم بنماری میکنم بعد میزارم یخچال.۴۵ دقیقه میبن ... اون خیلی سفت میشه که سفت و کم😂😂لرزشش کم نمیشه؟ کاربری قبلیم ترکید 🤯
مغرورم مدیر استارتر عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 56 بذار یخچال بمونه خوب نمیگیره ولی در حد خوردن میشه ژلاتین بریزبی ک عالی میشه ندارم میشه پودرژله بریزم داخلش ؟؟
pap_corn عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 941 اگه اینطوری باشه که خوبه . نمیدونم که . میخای اون یکی ژله اتو هدر نکن بیار از اول قاطی کن یه لیوان اب جوش یه لیوان سرد بزار یخچال ببنده اونم بنداز بره ریسک نکن کاربری قبلیم ترکید 🤯
fateme_mah_z_d عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 7782 ندارم میشه پودرژله بریزم داخلش ؟؟ پس عزبزمبا نصف لیوان اب جوش حل کناصن بذار رو شعله بنماری بشه ۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
pap_corn عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 941 پس عزبزم با نصف لیوان اب جوش حل کن اصن بذار رو شعله بنماری بشه منم همچین پیشنهادی دادم ولی با ترس گفتم الان بازم نمیبنده هدر میره جفتش😂 کاربری قبلیم ترکید 🤯
fateme_mah_z_d عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 7782 منم همچین پیشنهادی دادم ولی با ترس گفتم الان بازم نمیبنده هدر میره جفتش😂 بنظرت کلا اون ژله سفت نشده رو بذاره روشعله بعد روش باز پودر بریزه بهتر نیس؟ ۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
مغرورم مدیر استارتر عضویت: 1399/01/18 تعداد پست: 56 بنظرت کلا اون ژله سفت نشده رو بذاره روشعله بعد روش باز پودر بریزه بهتر نیس؟ الان خوشگل موشگل قری مری به من بگین چیکارکنم ؟؟😢
fateme_mah_z_d عضویت: 1399/05/24 تعداد پست: 7782 الان خوشگل موشگل قری مری به من بگین چیکارکنم ؟؟😢 بنظر من ی پودر اضافه کن بهشاصلا اب دیگه ای نریزهمونو بنماری کن ۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
pap_corn عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 941 بنظرت کلا اون ژله سفت نشده رو بذاره روشعله بعد روش باز پودر بریزه بهتر نیس؟ نمیدونم والا نه فک کنم اون همونجوری سرد بمونه این ژله اشم با اب گرم قاطی کنه بریزه روش بهتره کاربری قبلیم ترکید 🤯
pap_corn عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 941 الان خوشگل موشگل قری مری به من بگین چیکارکنم ؟؟😢 برو ژله تازه بردار با اب جوش قشنگ قاطی کن بریز توش همین کاربری قبلیم ترکید 🤯