2777
2789
عنوان

بچه ها یک دقیقه بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1904 بازدید | 48 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو باهاشون چون همتون تو یه خونه هستین اونجا دور هم باشین بهتره

پدربزرگ و مادربزرگم سنشون زیاده

غیر از میترسم فامیلای پدرم به پدرم بگن چطور برای خودتون جشن گرفتین و نوهات بودن

و اینکه فکر میکنم بهتره خونه پدرم

خدایاشکرت بابت وجود پسرام💚
به نظر من رفتنش اشکالی نداره همیشه که نباید مهمونی بزرگ باشه ولی حالا که نمیری می تونی ژله و کیک یا ...

ممنون عزیزم از لطفت

دستورشون داری؟ یک دستور ساده

چون زیاد توی آشپزی بخصوص دسر و کیک ناواردم

خب وقتی مامان بابات دارن میرن.اگر بخواد کرونا بگیره مبگیره. حالا باز هر جور خودتی

حرف مردمم هست عزیزم😔خدای نکرده فامیلا به پدرم نگن چطور برای شما و نوهات جشن بوده خونه پدربزرگم 

ولی بقیه گفتن نیان

کلا رومم نمیشه حس سربار بودن بهم دست میده😔

خامه بگیر خامه کشیش کن و توی خامه ها هم رنگ خوراکی بریزی رنگ خامه عوض میشه لای کیک هم موز و این چیزا ...

چطور خامه کشیش کنم🙈ببخشید بلد نیستم اینجور چیزا رو

چطور خامه کشیش کنم🙈ببخشید بلد نیستم اینجور چیزا رو

خامه رو با دستگاه هم زن هم بزن بعد با قاشق لای کیک که بریدی بزن بعد دورش و روی کیک رو با قاشق خامه بزن و برای ساف کردن خامه با کاردک روش بکش که خامه ساف بشه

ممنون عزیزم از لطفت دستورشون داری؟ یک دستور ساده چون زیاد توی آشپزی بخصوص دسر و کیک ناواردم

اگه پودر کیک میخوای بگیری که خب دستور روش هست اما اگه خودت میخوای درست کنی سفیده و زرده ی تخم مرغ هارو جدا می کنه و جدا باهم زن میزنی بعد قاطیشون می کنی یه لیوان شکر اضافه می کنی و هم میزنی یه لیوان شیر یا اگه نداشتی آب ، روغن طعم دهنده مثلا وانیل و گلاب و زعفرون و کاکائو و.... اگه داشتی(همزمان با اضافه کردن باید هم بزنی) بعدش هم آردو بکینگ پودر و قاطی می کنی و خیلی آروم اضافه می کنی و هم می زنی که پفش نخوابه 

مقدارشونم من اینطوری میریزم

دولیوان آرد

دوقاشق غذاخوری بکینگ پودر 

هفت تا تخم مرغ(البته متوسط)

یه لیوان شیر یا آب

کمتر از نصف لیوان روغن

یه لیوان شکر 

ژله هم پودر ژله رو توی یه لیوان آب جوش می ریزی حل می کنی یه لیوان آب سرد اضافه می کنی و میریزی تو قالب و میزاری توی یخچال تا بسته بشه