2777
2789
عنوان

کانال لباس بچه آس دزده ازش چیزی نخرین

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 40 پست
سلام باید برید پیرینت حسابتون رو که پول ریختید بگیرید ببرید دفتر خدمات قضایی اونجا براتون تو سامانه ...

سلام منم 15 بهمن‌واریز کردم و خبری نشد هر روز هم پیام میدم نهایتا یه بله یا چشم میگن

خیر نبینن.. بعد توی کانال ارسال هم تا ده دی کد رهگیری گذاشته یعنی اونا هم دروغه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم 15 بهمن‌واریز کردم و خبری نشد هر روز هم پیام میدم نهایتا یه بله یا چشم میگن خیر نبینن.. بع ...

سلام بله الکی هستند
از کانال های دیگه برداشته اسم فرستنده و کرده آسیا بوتیک آس
کلاهبردارن
امیدوارم همه شکایت کنن که زودتر دستگیر بشن

من آبان پول ریختم چندبار بهش گفتم پولو واریز کرد من صد و خورده ای بیشتر نبود 

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
من آبان پول ریختم چندبار بهش گفتم پولو واریز کرد من صد و خورده ای بیشتر نبود 

کی پولتو پس داد؟

چشم ها او را نمی بینند، اما او همه ی چشم ها را می بیند. انعام آیه 103
سلام تازه پول پس داده؟ یا قبل عید؟

سلام من آبان ریختم بهمن پولمو داد خیلی پیگیری کن

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
کی پولتو پس داد؟

بهمن 

ظاهرا دستگیر شده شاکی هم زیاد داره از بیشتر شهر ها منم منتظر تماس پلیس هستم

سلام

مطمئن هستید دستگیر شده؟

پس چرا آنلاین میشه تو تلگرام

امروز صبح ادمین آنلاین بود

فقط جواب نمیده