2777
2789
عنوان

رمان جدید و خیلی قشنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 108532 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم جنایات ومکافات میخونم...ترجمه رستگار واقعن شاهکار ادبی ک میکن بی دلیل نیست

وای ابله ...برادران کارامازوف ...از همین داستایوسکی محشرن دیگه. 

تآ زَمآنیْ کِهْ رِسیدَنْ بِهْ تُو اِمْکآنْ دآرَدْ∞❤️ زِنْدگی دَرْد قَشَنْگیستْ کِهْ جَرْیآنْ دآرَدْ🖇💕
این مرد امشب میمیرد محشر و عاشقانه فوق قوی خیلییی خوبه دیگه عاشقانه های عمیق و خفن .....عابر بی سایه ...

عابر بی سایه حرف نداشت این مرد امشب میمیرد دوستم گفت خیلی غمگین تو نخون چون میمیری از بس گریه میکنی

گفتم یه امضاام من بذارم واسه قانون جذب بلکه تو این تاریخ 9/9/99 که روز تولدمم هست بهترررررین اتفاق برام افتاده باشه😍😍 یه آدم رویاییم که همیشه تو رویا زندگی میکنم😳 همه بهم میگن ماشالا یه دل داری زیبا هرچی میبینه میخواد😳 خب چیکار کنم منم اینجوریم😶 خدایا خواهش میکنم برام یه کاری جور کن برم سر کار هرچیییی دلم خواست بخرم انقد به شوهرم نگم که اونم واسم نخره😕 خدایا من و یه زن خیلی خیلی پولدار کن خدایا به من همراه با پوووول فراوان سلامتی هم بده الهی امین🙏 دوتا از عشقای زندگیم(مامانم و شوهر و گرامی)برام حفظ بفرما.و در آخر من اعتقاد دارم کسی که برام دعا کن دعاش در حقم مستجاب میشه خواهش میکنم برای ارزوهام دعا کنید 😘
عابر بی سایه حرف نداشت این مرد امشب میمیرد دوستم گفت خیلی غمگین تو نخون چون میمیری از بس گریه میکنی

خیلییی قشنگ محشره اگه عابر دوست داشتی عاشقش میشی بخونی اینم خیلی عاشقانه هاش عمیقه غمگینم هست

تآ زَمآنیْ کِهْ رِسیدَنْ بِهْ تُو اِمْکآنْ دآرَدْ∞❤️ زِنْدگی دَرْد قَشَنْگیستْ کِهْ جَرْیآنْ دآرَدْ🖇💕
خیلییی قشنگ محشره اگه عابر دوست داشتی عاشقش میشی بخونی اینم خیلی عاشقانه هاش عمیقه غمگینم هست

اره عاشق اون بودم ولی رمان غمگینم باشه من خیلی غصه میخورم

گفتم یه امضاام من بذارم واسه قانون جذب بلکه تو این تاریخ 9/9/99 که روز تولدمم هست بهترررررین اتفاق برام افتاده باشه😍😍 یه آدم رویاییم که همیشه تو رویا زندگی میکنم😳 همه بهم میگن ماشالا یه دل داری زیبا هرچی میبینه میخواد😳 خب چیکار کنم منم اینجوریم😶 خدایا خواهش میکنم برام یه کاری جور کن برم سر کار هرچیییی دلم خواست بخرم انقد به شوهرم نگم که اونم واسم نخره😕 خدایا من و یه زن خیلی خیلی پولدار کن خدایا به من همراه با پوووول فراوان سلامتی هم بده الهی امین🙏 دوتا از عشقای زندگیم(مامانم و شوهر و گرامی)برام حفظ بفرما.و در آخر من اعتقاد دارم کسی که برام دعا کن دعاش در حقم مستجاب میشه خواهش میکنم برای ارزوهام دعا کنید 😘
وای ابله ...برادران کارامازوف ...از همین داستایوسکی محشرن دیگه. 

برادران کارامازوف خوندم کلن ادبیات روسیه رو دوس دارم...انا کارنینا هم عالیه

خودم...خواهرم...شوهر خواهرم....برادرم...زن برادرم.....برادر شوهرم...بهترین دوستام....بهترین افرادی که میشناسم....همکارام....همه کادر درمانیم....خسته ایم....نا امیدیم....لطفا توخونه بمونید...و اگر بیرون میرید ماسک بزنید...این فکر لعنتی که هر لحظه ممکنه یکی از این عزیزان رو از دست بدم....جهنم زندگی منه....لطفا هیزم به آتشی که در ذهن من روشن است نگذارید.‌‌.😔

رمان عاشقانه و هیجانی 

ماجراهای مافیایی و عاشقانه آمیخته با سرعت و هیجان متور سواری با شخصیتای بی نظیر و رمز و راز های نهفته در دل داستان

رمان جنون عشق و سرعت

آیدی اینستا:https://instagram.com/jonoon.romanHttp://instagram.com/jonoon.roman

لینک تلگرام:https://t.me/BChatBot?start=sc-442634-Dlg4QV9https://t.me/BChatBot?start=sc-442634-Dlg4QV9

سلام دوستان

میخواستم بدونم یه رمان خوب در حد اسطوره و یا بانوی قصه و یا عابر بی سایه میشه بهم معرفی کنین.

من اکثر رمان هایی مثل اسطوره، تب ،این مرد امشب میمیرد، عابر بی سایه ،زیتون ،بانوی قصه ،شاه شطرنج، عبور از غبار و خیلی های دیگه رو خوندم و بنطرم اینا فوق العاده ان ولی هرچی میگردم دیگه در حد اینا خوب پیدا نمیکنم ممنون میشم کمک کنین

يه رمان خوندم پسره ديوونه بود دختره هم پرستار تيمارستان .. اون خوب شد أما دختره عاشق و بعد توهمون ات ...

فکر کنم رمان گرگینه و یک قطره تا خون رو میگید 

نه دختره هم خوب میشه و بچه دار هم میشن

مادر عزیزم میدانی که چقدر دلتنگ دوباره دیدنت هست دارم عذاب میکشم که کس دیگه ای جای تو را بگیریدپدر نمیداند که من هر روز در عذابم.. کاش زن هایی می آموختن که نامادری شدن برای فرزند شوهر ار زهر هم تلخ تر هست و فرزند شوهر هر روز عذاب میکشد 😭😭😭😭😭 
سلام دوستان میخواستم بدونم یه رمان خوب در حد اسطوره و یا بانوی قصه و یا عابر بی سایه میشه بهم معرفی ...

گناهکار، دوسنگ یکی کهربا، بخیه، بختک، دگردیسی، کبوتر، ازلیت، آشور، اغواگر...