2777
2789
عنوان

شب چله ای عروس

943 بازدید | 49 پست

من دو ساله ازدواج کردم؛ راهمون رو بود با شوهرم اینا ما شهرستان بودیم و اینا تهران، 

بعد کلا مراسم هایی ک داشتیم خیلی خودمونی و سبک رد میشد چون دور بودن ، شب چله ای رو خیلی مختصر مفید دایی و زنداییش ک تو شهر ما بودن اوردن برام؛ بعد یه ماه خودشون اومدن و با شوهرم رفتیم یه خرید مختصر.

حالا پسر خاله شوهرم نامزده؛ کلیییی چیز میز خریدن براش ، ادم میبینه کیف میکنه. درحالی که وضع شوهرم اینا از وضع اونا بهتره؛ نمیدونم چرا اینجور شدم همش حسرت میخورم چرا برا من اونجور که باید نبود😥 ارزو ب دل موندم انگار. چون تو شهر ماهم چنین مراسم هایی خیلی مفصل برگزار میشه .برا من همه مراسماتم کوتاه و مختصر و بدون تجملات و اینا بود.

حالا میبینم خاله شوهرم چقد برا عروسش تدارک دیده یجوری میشم😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا پسر خاله شوهرم نامزده؛ کلیییی چیز میز خریدن براش ، ادم میبینه کیف میکنه. درحالی که وضع شوهرم ای ...

ب نامزدت بگو 

بگو من یه بار عروس شدم دیگ آرزو دارم اخه 

Live for ourselves not for showing that to others  
خوبه پس..حالا ما همون عیدی اوردنشونم مثل چله ای اوردنشون بود

میدونم گلم دلی اهمیت نده دلت شاد باشه 

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم