2777
2789
عنوان

فقط اونایی که تازه عروسی کردن بیان

550 بازدید | 23 پست

عزیزانم از من به شما نصیحت 

حتی اگه قصد دارید چند سال جلوگیری کنید و بچه نمیخواید به این زودی ، حتما همین الآن پیش یه متخصص زنان عالی برید و از همه نظر چکاپ بشید

از خرج سونو و آزمایش نترسید که اگه اهمال کاری کنید بعد باید چندبرابر این خرج کنید

اکه سالم بودید که خدارو شکر همچنان مراقب سلامتی و تغذیه تون باشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امضات نمیعهمم. پاهای بهداد سلیمی؟ یادم نیس. اون بنده حدا ک‌خوبه.🤔 مگه منظورت مچ لاغر نیس؟

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 

اما اگه مشکلی داشتید از همین الآن درمان کنید چون درمان تنبلی تخمدان واقعا زمان بره و وقتی آدم بخواد بچه داشته باشه استرس اینکه باردار میشم یا نه هم بهش اضافه میشه و اونوقت باید انواع و اقسام داروی هورمونی مصرف کنید و عوارضش میمونهبراتون فقط

جلوگیری فقط ب روش طبیعی قرص و اینا اصلا خوب نیس بعدشم چ خوب میشه اگه همون اول یکی بیارین و دیگه نیارین تا همه چیز بهتر بشه انقد نازایی و هزینه هاش زیاد شده ک خیلیا پشیمون میشن چرا اول نیاوردن و قرص خوردن

اگر برای بارداری میگی از نظر من دست خداس چون من یسریارو میبینم با کلی مشکل خیلی زود باردار میشن یس ...

بالاخره خدا هم وسیله میخواد. ربطی نداره. یکی ده سال بچه دار نمیشه و ای وی اف میکنه، نمیشه گفت فقط کار حداست. خدا بدسیله تلاش بنده هاش گاهی مشکل حل میکنه. خدا عقل داده و باید برای زندگیمون برنامه مشخص داشته باشیم. 

من با اسی موافقم

هرکی دکتر و داروی شیمیایی قبول داره تحت نظر دکتر باشه هرکی طب سنتی و اسلامی قبول داره تحت نظر یه حکیم طب سنتی باشه ولی نذارید بعد چند سال یادتون بیفته

که مثل من کارتون به عمل و داروی هورمونی بکشه

جلوگیری فقط ب روش طبیعی قرص و اینا اصلا خوب نیس بعدشم چ خوب میشه اگه همون اول یکی بیارین و دیگه نیار ...

آره واقعا من با اینکه تنبلی داشتم جلوگیری کردم الآن بیچاره شدم از بس هر دارویی از هورمونی گرفته تا گیاهی و طب اسلامی و همه چیز استفاده کردم

اینگار بدنم مثل موش آزمایشگاهی شده

جلوگیری فقط ب روش طبیعی قرص و اینا اصلا خوب نیس بعدشم چ خوب میشه اگه همون اول یکی بیارین و دیگه نیار ...

با احترام به نطر شما، کاملا مخالفم

قرص اگر طبق تجویز پزشک باشه، یعنی قرصی که با توجه به سن، شرایط بدنی،مدت جلوگیری و بررسی سونوگرافی تخمدان و رحم باشه و در کنارش چکاب سالانه،هیچ مشکلی پیش نمیاره

از نطر شخصی من بچه اوردن اول ازدواج واقعا اشتباهه،دونفری که تازه از دو خانواده جدا اومدن و قراره یه زندگی مشترک رو بسازن، قطعا زمان لازم دارن واسه مچ شدن. حالا این وسط یه نفر سومی هم بیاد که دیگه واویلا!

۴ ساله ازدواج کردم، خیییییلی خوشحالم که تاحالا بچه نیاوردم. ۳ سال قرص خوردم که همیشه بدنم اماده بوده. یکساله دیگه قرص نخوردم، و به یه دلیل دیگه چاقتر شدم و شرایطم عوض شد که این افزایش وزن و تغییر شرایط باعث ایجاد کیست شد. نباید سرخود قطع میکردم.

الان بچه میخوام و یکسال به خودم فرصت دادم. ماه اول نشد فعلا

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

روش طبیعی اصلاااا ایمن و مطمان نیست و تو همین سایت کلی ادم دیدم با این روش ناخواسته باردار شدن 

خدا تویی که فقط میتونی کمکم کنی❤️
بالاخره خدا هم وسیله میخواد. ربطی نداره. یکی ده سال بچه دار نمیشه و ای وی اف میکنه، نمیشه گفت فقط کا ...

منم با استارتر موافقم ادم نباید از مشکلات بدنش غافل بشه

ولی بارداری واقعا یچیز کاملا شانسی و از اختیار خارجه

من کسی رو میشناسم اصلا مشکلی دیده نمیشه تو ازمایشات و ایناشون

۴ بار ای وی اف کرده ولی نشده

کسی رو هم میشناسم ک با سرتاسر مشکلات(تیروئید کم کار،تنبلی تخمدان،عفونت مداوم،و... )به راحتی بچه دار شد 

عشق مثل روشنی ماه با تو میرسه از راه…✨❤️👼🏻🧿
خخخ بهداد سلیمی وزنه برداره مچ پاش خیلی چاقه مچ لاغر که خوشگله

😬😬منظورت خانوماس؟ اره خوب

من ذهنم رفت ب اقایون. اخه انقد بدم‌میاد شلوار کوتاه میموشن و مچشونم لاغر و موهاشونم میزنن🤮

آره واقعا من با اینکه تنبلی داشتم جلوگیری کردم الآن بیچاره شدم از بس هر دارویی از هورمونی گرفته تا گ ...

قدیما سر 9 ماه نگذشته از عروسی بچه شون دنیا میومد حالا هزارجور قرص واقعا ضرر داره من ک چن ماه طبیعی جلوگیری کردم و شکرخدا باورمم نمیشه فقط با ی بار اقدام گرفت و خدا ی دونه پسر ناز نازی بهم داده الانم داره برام فوتبال بازی میکنه انقد لگد زد ب پهلوهام😂😂😂