2777
2789
عنوان

لج بازی شوهرم با مادرم اینا

428 بازدید | 38 پست

مادرم با کلی ذوق کالسکه خواهرمو قبل سفر از انباری در آورده شسته خشک کرده که مثلاً من می‌خوام برم پیاده روی اذیت نشم با کالسکه ببرم بچه رو ..

همسرمم قبلاً میدونست چنین برنامه ای دارم .. الان یکم بینشون شکر آب شده افتاده سر لج 

میگه نمی‌خواد اونو بیاری یکی میخرم 

بهونشم اینه که بچه اولمه وسایلش باید نو باشه مردم میبینن و فلان ..

بینشون خراب تر میشه 🥺خیلی خراب تر ..

به مادرت بگو که اره شوهرم ذوق داشته برای اولین بچه خیلی وقته میخواسته کالسکه بخره سوپرایزم کنه و اینا که مامانت دلش نشکنه

نمیدونم چرا لج بازی دارن دیگه چیزی نمیتونم بگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اینجا همه میان میگن لباس و وسایل جاریمو و خانواده شوهرمو نمیخوام بر بچه خودم استفاده کنم

شوهرتم حق داره  بزار مادرت ناراحت بشه ولی شوهرتو ناراحت نکن 

خدایا شکرت 

بنظرم شوهرت حق داره حالا که میخواد بخره بزار بخره

ببرش گرونترین و شیکترین مغازه و بهترین کالسکه رو انتخاب کن شاید اگه قیمتارو ببینه پشیمون بشه

برای مامانتم توضیح بده بگو میخوایم یکی نو بخریم جدید باشه جدیدا بیشتر کلاس دارن و قابلیت بیشتری دارن و ازین چیزا

بعدا یبار از اون کالسکه استفاده کن دل مامانتم نشکنه

خب حالا که میخواد بخره بذار بخره طوری نیست.چه اشکالی داره؟

بینشون شکر آبه 

ازین حرکت همسرم مادرم میخواد این برداشت و بکنه که ما نیازی به وسایل و الطاف شما نداریم 

همینجوری شم نه اونا خونه ما میان نه همسرم خونه مادرم اینا می‌ره 😔

بینشون شکر آبه ازین حرکت همسرم مادرم میخواد این برداشت و بکنه که ما نیازی به وسایل و الطاف شما نداری ...

خب مامانت هم وقتی میدونه رابطشون خوب نیست باید مراعات می‌کرد.

حس میکنم شوهرت فکر میکنه مادرت قصد کوچیک کردن همسرت رو داشته و خب حق هم داره.

به هر حال این دعوا رو مادرت شروع کرد

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

چرا از مامانتون ناراحته ؟ چی شده مگه ؟ بعدشم بزار بخره ، اصلا خودتو ناراحت نکن ، بگو وای مرسی لطفا ی ...

مامانمو چیکار کنم؟ دلخور میشن قطعا و بینشون بیشتر از قبل خراب میشه 🥺

از قبل با خانواده همسرم قطع رابطه بودن سر عروسیم 

بعد زایمانمم یه کم سوع تفاهم بینشون پیش اومد اینم خط زدن 😔

به مادرت بگو که اره شوهرم ذوق داشته برای اولین بچه خیلی وقته میخواسته کالسکه بخره سوپرایزم کنه و این ...

همین کارو باید بکنم 🥺

به شوهرم گفتم دلخور میشن گف بگو امیر خریده بود بهم نگفته بود