2777
2789
عنوان

حالم بده

164 بازدید | 18 پست

سللم مامانا من قبل بارداری هیکلم خوب بود سایزم ۴۰ ۴۲ بود ولی خب سینم اون موقع هم درشت بود ولی خب باز تو چشم نبود

الان خیلی چاق شدم سایز ۴۴ شدم بیشتر از اینکه شکمم اذیتم کنه سینه ها تغییر سایز دادن هیچ کدوم از لباسای قبلم بهم نمیره حس میکنم یه چاقالو بی خاصیتم😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش ما هم بخاطر چاقی حالمون بد بود😔😔

اینطوری نگو شما جای من نیستید من هم افسردگی دارم هم وسواس هم پنیک همیشه با یه جمله فکر نکن فقط غصه طرف مقابل همینه

بله .درکت میکنم عزیزم من خودم هنوز داغونم

برای شما یک پاشه؟الان که درمان شده؟ساق پای درگیر خیلی لاغرتره یا اختلاف سایز پاها خیلی مشخصه؟توروزها باید کفش روز بپوشه؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌹
برای شما یک پاشه؟الان که درمان شده؟ساق پای درگیر خیلی لاغرتره یا اختلاف سایز پاها خیلی مشخصه؟توروزها ...

بله یک پاشه...درمان شده عمل شد تا ۶ماهگی گچ بعدم عمل روشم گچ البته عملش سنگین بود تا ساق پا بخیه خورد...بله ساق پا و اندازه پا فرق داره ساق لاغره اندازه پا هم اندازه دو سانت متفاوته فرمش فرق داره بخاطره گچ و ...ولی اگه جوراب پاش باشه کسی متوجه نمیشه یا خیلی دقت نکنن بدون جوران هم کسی زیاد نگاه نکنه نمیفهمه...کاملا باید پاش اسپیلنت و کفش باشه ولی من فعلا کفش نگرفتم اسپیلنت میپوشه هنوز راه نیوفتاده خودش مستقل راه بره منم صبر کردم یکم بزرگتر بشه کفش بگیرم..اسپیلنت پاش میکنم ولی با مشورت دکترش چون نمیشه با اون راه بره وقتی میخواد وایسته و...باز میکنم خودم دستشو میگیرم راهش میبرم تا روی پاش فشار بیاره تا خشک نشه  ولی دوباره پاش میکنم ...پاشو ماساژ میدادم قبلا زیاد الانم چون راه میره کمتر ولی باید ماساژ داد...

بله یک پاشه...درمان شده عمل شد تا ۶ماهگی گچ بعدم عمل روشم گچ البته عملش سنگین بود تا ساق پا بخیه خور ...

ممنون عزیزم خیلی مادر قوی هستی به خودت افتخارکن عزیزم،من نگرانم بعد درمان اختلاف سایز پاها خیلی به چشم بیاد،دوسانت تفاوت یک سایز میشه؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌹