2777
2789

پیازو خرد میکنم تفت میدم از قبلشم گردورو رنده میکنم بعد گوشت رو به پیاز اضافه میکتم یه کمم اونو تفت میدم یه کم نمک و فلفل سیاه و بعد گردو رو اضافه میکنم یکم تفت میدم به میزان کم آب سرد میریزم میذارم جوش بیاد و بپزه و آب فسنجونو چندین مرتبه هر دفعه کم و آب سرد اضافه میکنم باعث خوشرنگ شدنش و روغن پس دادن گردوها میشه اواخر کارم رب انار اضافه میکنم.سعیم میکنم هم رب انار ترش بزنم هم شیرین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما شمالی هستیم و ترش درست میکنیم

من پیاز رنده ریز شده رو تفت میدم مرغ رو داخلش تفت میدم(با روغن خیییلی کم تفت میدم چون بعدا گردو کلی روغن پس میده)...گردو آسیاب شده رو میریزم و اونم تفت میدم داخلش(جدا هم میتونی تفت بدی من برای راحتی کار همون تو میریزم) بعد آب میریزم دو سه ساعت بعد سه قاشق رب انار ترش و زعفرون دم شده اضافه میکنم چنتا تکه یخ هم برای باز شدن روغن... نمک هم میزنم...یه ساعت دیگه هم بمونه حاضره

اگه بخوای روغن غذات نارنجی باشه یه قاشق رب گوجه تفت داده هم اضافه کن

برای شیرین شدن هم جای رب انار ترش باید ملس بریزی و دو سه قاشق شکر

جای مرغ هم میتونی گوشت کوسفندی بریزی ولی من تا حالا فسنجون با گوشت قرمز نخوردم

گوشت و مرغ رو حتما تفت بده اول کار تا تو تایم پختن تو خورشت وا نره و باز نشده از هم

پریشاهدخت قصه ها...بنشین کنار من سادگیه دیدنی/حرف بزن ای غزل سالها شنیدنی/چای به نیمه رسید نقل لبت آب شد/حرف بزن ای غزل نغمه ی جان منی
بگین

اول ترشی و آب رو باهم داغ میکنیم.نمک و فلفل میزنیم .یکم داغ شد گردوهای ساییده شده رو بهش اضافه میکنیم .غلیظ که شد مرغ رو بهش اضافه میکنیم تا خوب بپزه.(حالا مرغ یا اردک یا غاز).آخرش که روغن انداخت گردو اگه دلتون خواست دارچین بزنید ولی خیلی کم واسه عطرش.عالی میشه

مرسی عزیزم بعد گردو روآسیاب کنم یانیم کوب کدوم بهتره

آسیاب کنی روغن بیشتری پس میده

بعد ما آسیاب بیشتر دوست داریم که دونه گرده اصلا نیاد زیر دندون و غلیظ باشه کامل...بستگی به سلیقه داره

پریشاهدخت قصه ها...بنشین کنار من سادگیه دیدنی/حرف بزن ای غزل سالها شنیدنی/چای به نیمه رسید نقل لبت آب شد/حرف بزن ای غزل نغمه ی جان منی