ما شمالی هستیم و ترش درست میکنیم
من پیاز رنده ریز شده رو تفت میدم مرغ رو داخلش تفت میدم(با روغن خیییلی کم تفت میدم چون بعدا گردو کلی روغن پس میده)...گردو آسیاب شده رو میریزم و اونم تفت میدم داخلش(جدا هم میتونی تفت بدی من برای راحتی کار همون تو میریزم) بعد آب میریزم دو سه ساعت بعد سه قاشق رب انار ترش و زعفرون دم شده اضافه میکنم چنتا تکه یخ هم برای باز شدن روغن... نمک هم میزنم...یه ساعت دیگه هم بمونه حاضره
اگه بخوای روغن غذات نارنجی باشه یه قاشق رب گوجه تفت داده هم اضافه کن
برای شیرین شدن هم جای رب انار ترش باید ملس بریزی و دو سه قاشق شکر
جای مرغ هم میتونی گوشت کوسفندی بریزی ولی من تا حالا فسنجون با گوشت قرمز نخوردم
گوشت و مرغ رو حتما تفت بده اول کار تا تو تایم پختن تو خورشت وا نره و باز نشده از هم