2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دانشگاه شهر دیگه ای قبول شدم که با شهر خودمون 8 ساعت فاصله داشت روزی که رفتم خوابگاه دیدم یکی از هم اتاقیام که اسمش زهرا بود  ورودی همون سال توی رشته خودمه و قراره با هم همکلاس شیم اتفاقا هم استانی منم بود و شهرشون با شهر ما یه ربع فاصله بود همه اینا باعث شد که من با زهرا دوست شم

خلاصه ما هر روز با هم میرفتیم سر کلاس و با هم برمیگشتیم حتی وقتایی که میخواستیم بریم خونه هامون هم با هم میرفتیم اما اون دوستای دیگه ای هم توی خوابگاه داشت که اتفاقا خیلیم باهاشون صمیمی بود ولی من ازشون خوشم نمیومد آخه اونا شیطون بودن ولی من شخصیتم خیلی آروم و ساکت بود

زهرا به من گفته بود که  قبل از اینکه بیاد دانشگاه با یه پسر دوست شده بود که اسمش بابک بود و بابک یه پسر حیلی خوشتیپ بود ولی معتاد بود بابک اومد خاستگاری زهرا ولی باباش بخاطر اعتیادش قبولش نکرد ولی چون زهرا زیاد اصرار کرد باباش گفت صیغه باشین که توی این مدت خودت بفهمی که پسره بدرد نمیخوره و سرت به سنگ بخوره بعد از صیغه شدن زهرا و بابک باهم رابطه داشتن ولی بعد از یه مدت همونجوری که بابای زهرا گفته بود زهرا میفهمه که اعتیاد بابک خیلی زیاده و صیغه رو فسخ میکنن ولی کسی از رابطه شون خبری نداشت

بعدشم که زهرا اومد دانشگاه راه دور

یه روز زهرا و همون دوستاش با هم از خوابگاه میرن بیرون واسه گردش اونجا یه پسری که ساکن همون شهر دانشگاهمونه بهش شماره میده و زهرا باهاش دوست میشه البته اون پسره که اسمش امین بود هم دخترباز بود و به زهرا گفته بود که من با همه دوست دخترام رابطه داشتم بجز تو

چند ماه که از دوستی زهرا و امین میگذره زهرا به امین میگه که قبلا نامزد داشته و وقتی که صمیمیتشون بیشتر میشه مثل اینکه با هم رابطه برقرار میکنن و این دو تا هر روز باهم بودن طوریکه من دیگه اصلا توی خوابگاه زهرا رو نمیدیدم چون هر روز با امین بود بخاطر همین صمیمیتم باهاش کم شد و من با یه دختر دیگه از همکلاسیام صمیمی شدم

یه شب که همه توی اتاق بودیم گوشی زهرا زنگ خورد و اون رفت روی بالکن حرف زد وقتیکه اومد توی اتاق اینقد گریه کرد و خودشو زد که ما ترسیدیم گفتیم چی شده گفت همین الان داداش امین زنگ زد و خبر داد که امین دیشب توی خواب سکته کرد و مرد

دیگه از روزای بعدش نگم که همش ما مواظبش بودیم که یه وقت زهرا خودکشی نکنه حتی یه لحظه هم تنهاش نمیذاشتیم 

چند ماه که از دوستی زهرا و امین میگذره زهرا به امین میگه که قبلا نامزد داشته و وقتی که صمیمیتشون بیشتر میشه مثل اینکه با هم رابطه برقرار میکنن و این دو تا هر روز باهم بودن طوریکه من دیگه اصلا توی خوابگاه زهرا رو نمیدیدم چون هر روز با امین بود بخاطر همین صمیمیتم باهاش کم شد و من با یه دختر دیگه از همکلاسیام صمیمی شدم

یه شب که همه توی اتاق بودیم گوشی زهرا زنگ خورد و اون رفت روی بالکن حرف زد وقتیکه اومد توی اتاق اینقد گریه کرد و خودشو زد که ما ترسیدیم گفتیم چی شده گفت همین الان داداش امین زنگ زد و خبر داد که امین دیشب توی خواب سکته کرد و مرد

دیگه از روزای بعدش نگم که همش ما مواظبش بودیم که یه وقت زهرا خودکشی نکنه حتی یه لحظه هم تنهاش نمیذاشتیم 

تا اینکه یه روز بهم گفت من از امین باردارم من اصلا حرفشو قبول نکردم و فک کردم دروغ میگه گفتم آخه چطور ممکنه؟گفت امین میخواست بیاد خواستگاری و چون من میدونستم بابام قبول نمیکنه من بهش پیشنهاد دادم که منو باردار کنه تا بابام مجبور شه که رضایت بده چند وقت هم تو اقدام بودن تا باردار شه میگفت فردای همون شبی که امین مرد قرار بود که با هم برن تا آزمایش بده 

خلاصه زهرا مجبور شد که یه پیام به خواهر امین بده و قضیه رو بهش بگه خواهر امین هم گفت ما پول سقط رو بهت میدیم و بلاخره زهرا بچه رو سقط کرد

بعد از اون دیگه با پسری نبود تا اینکه من فارغ التحصیل شدم ولی اون یه ترم عقب افتاده بود دیگه از اون به بعد خبر زیادی ازش نداشتم

تا اینکه از بچه ها شنیدم با پسری به نام علی از طریق فضای مجازی آشنا شد و باهاش ازدواج کرد منم براش خیلی خوشحال شدم

اما یکسال بعد شنیدم که شوهرش بهش خیانت کرده و ازش جدا شده و الان هم زهرا داره ادامه تحصیل میده و همچنان مجرده