2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین عکس کیکمو ببینین... بنظرتون چطور شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 45 پست
ای بابا  اشکال نداره اینجوری مزش میرف هم جشن یلدا هم ازدواج  جشنا زیاد باشن خوبه  ...

نه والاشهرما رودیروزبازکردن فوق قرمزبود بعدشم هیچی به ذهنم نمیرسه چون همه چی براش خریدم یک مهرتولدش بودسرتاخریدکردم براش

وزن اول😢😢100وزن الان 71وزن هدف😍😍64باقد165

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه والاشهرما رودیروزبازکردن فوق قرمزبود بعدشم هیچی به ذهنم نمیرسه چون همه چی براش خریدم یک مهرتولدش ...

زرنگ باش همیشه یه چیزی بذار بمونه 

منم نتی یه پیراهن تونستم براش بخرم چون کرونا گرفتیم جفتمون نشد جایی برم 

خب تک همزن کافیه واسه مواد کیک مشکلی نداری باهاش؟

والله من باهاش کیک براونی و کیک شیفون هم که نیاز به خیلیییی هم زدن داره میزنم و کافیه

حالا اگه شما میتونی هزینه کنی دو همزنه کاسه دار بخر❤

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
زرنگ باش همیشه یه چیزی بذار بمونه  منم نتی یه پیراهن تونستم براش بخرم چون کرونا گرفتیم جفتمون ...

مبارکش باشه عزیزم ایشالاه صدسال کنارهم خوشبخت باشین وعاشقانه به پای هم پیرشین.

وزن اول😢😢100وزن الان 71وزن هدف😍😍64باقد165