ان شاالله خوشبخت باشن میتونم بپرسم چراجداشدی؟ اگردوس نداشتی نگو
انشاالله۲۳سالم بود به قد و هیکلش ایراد میگرفتم یکی یه حرف میزد زده میشدم ازش مدام اطرافیان می گفتن خوب نیست باهاش به هم بزن و من احمق گوش میکردم الان حالم از خودم و رفتارام و این که چرا از دستش دادم به هم میخوره حتی تاوان رفتارهایی که کردم رو هم دیدم .... من دوسش داشتم باهم خوب بودیم ولی یکی که یه چیز میگفت تحت تاثیر قرارمیگرفتم😭
هروقت بعدگناه...! خدا اونقدر زنده نگهت داشت... که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت... خدا از تو ناامید نیست... 🌏 KARMA 🌏 درود به مردم شریف ایران... بچه ها نخندینا...به مامان چیزی نگو ...بارون اومدویادم داد...آبان ۹۸_ ۱۷۶ ✈
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اشتباه کردم به کسیکه خیلی دوستش داشتم تن به رابطه دادم و بکارت ندارم متاسفانه الان از این به بعد به هرپسری پا نمیدم و سختگیر شدم
نریزین سرم منم اشتباهمو کردم ولی چاره ای نیس و ترمیم نمیکنم چون نمیخوام دروغ بگم و از دروغ متنفرم و بیزارم
برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉