2777
2789
عنوان

از چه کاری که انجام دادی سخت پشیمونی؟!⚡️💥

| مشاهده متن کامل بحث + 1663 بازدید | 76 پست
ان شاالله خوشبخت باشن میتونم بپرسم چراجداشدی؟ اگردوس نداشتی نگو

انشاالله۲۳سالم بود به قد و هیکلش ایراد میگرفتم یکی یه حرف میزد زده میشدم ازش مدام اطرافیان می گفتن خوب نیست باهاش به هم بزن و من احمق گوش میکردم الان حالم از خودم و رفتارام و این که چرا از دستش دادم به هم میخوره حتی تاوان رفتارهایی که کردم رو هم دیدم .... من دوسش داشتم باهم خوب بودیم ولی یکی که یه چیز میگفت تحت تاثیر قرارمیگرفتم😭

هروقت بعدگناه...!  خدا اونقدر زنده نگهت داشت...  که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت...                                                                خدا از تو ناامید نیست...      🌏 KARMA 🌏 درود به مردم شریف ایران... بچه ها نخندینا...به مامان چیزی نگو ...بارون اومدویادم داد...آبان ۹۸_ ۱۷۶ ✈

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله۲۳ سالم بود به قد و هیکلش ایراد میگرفتم یکی یه حرف میزد زده میشدم ازش مدام اطرافیان می گفتن ...

وای خدای من چقدربد

شک نکن یاازروی حسادت میگفتن ویادشمنی و...

ببخشیدخیلی بی عقلی کردی الان دیگ نبایداین اشتباهات وبکنی وحرف دیگران بادهواست براخودشون باشه چارچنگولی میچسبن

ان شاالله خوشبخت بشی

انشاالله۲۳ سالم بود به قد و هیکلش ایراد میگرفتم یکی یه حرف میزد زده میشدم ازش مدام اطرافیان می گفتن ...

وای این خیلیییییی بده

منم خیلی حرفای اطرافیان روم تاثیر میزاره

و باعث میشه آدم تصمیمات نادرست بگیره

ولی عزیزجان ب دلت نگیر حتما قسمت نبوده اگر قسمتت بود هیچ کدوم اثر نمیکرد

توكل بر خدا...♥️
وای خدای من چقدربد شک نکن یاازروی حسادت میگفتن ویادشمنی و... ببخشیدخیلی بی عقلی کردی الان دیگ نبای ...

اره بی عقلی کردم برای همین اکثر شبا کارم شده گریه حتی الان که دارم میگم....

هروقت بعدگناه...!  خدا اونقدر زنده نگهت داشت...  که وضو بگیری... وایستی جلوش نماز بخونی... یعنی پَذیرُفتَتِت...                                                                خدا از تو ناامید نیست...      🌏 KARMA 🌏 درود به مردم شریف ایران... بچه ها نخندینا...به مامان چیزی نگو ...بارون اومدویادم داد...آبان ۹۸_ ۱۷۶ ✈

اشتباه کردم به کسیکه خیلی دوستش داشتم تن به رابطه دادم و بکارت ندارم متاسفانه الان از این به بعد به هرپسری پا نمیدم و سختگیر شدم 

نریزین سرم منم اشتباهمو کردم ولی چاره ای نیس و ترمیم نمیکنم چون نمیخوام دروغ بگم و از دروغ متنفرم و بیزارم

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉
وای این خیلیییییی بده منم خیلی حرفای اطرافیان روم تاثیر میزاره و باعث میشه آدم تصمیمات نادرست بگیر ...

دقیقا 

❤❤❤

اشتباه کردم به کسیکه خیلی دوستش داشتم تن به رابطه دادم و بکارت ندارم متاسفانه الان از این به بعد به ...

من فک میکنم الان نصف دخترای این دوره زمونه ندارنش همه بخاطر عشقاشون ا دستش دادن

بیخیال باش قسمت نبود وبهترینانصیبت میشه فقط این سری زرنگ باش

ان شاءالله