2821
2789
عنوان

کیا مدیوم هستند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7106 بازدید | 400 پست
مرسی عزیزم لطف کردی

آینور جان عزیزم لطفا اگه وقت کردی این سوالمو جواب بده فداتشم چون حست خیلی دقیقه گلم

میتونی حس کنی چرا ازدواج برادرم جور نمیشه  با اینکه همه شرایطش مهیاست و اینکه چندساله یکی رو دوس داره و اونم دوسش داره

دلشکسته ها خوب میدانند غم که به استخوان برسد میشود "" سکوت""
ولی یه جاهاییش واقعا خوبه و من راضیم 

درسته که ادم یسری چیزا رو زودتر میفهمه ولی من واقعا از یسری مسائل هم ناراحت میشم

ای دل ،عبث مخور غمِ دنیا را ....فکرَت مکن نیامده فَردا را ....کنج قفس چو نیک بیندیشی.....چون گلشن است مرغ شکیبا را..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دلسا جان دیروز گفتی بیا خصوصی بپرس درخواستمو قبول نکردی که! ☹️ اگه میتونی بیا اگرم نه که دیگه هیچی

مزاحمت نباشم✋🏻

اعتماد مثل یک پاک کن میمونه، بعداز هر اشتباه کوچیکتر و کوچیکتر میشه😏😏😏

منم اینطوریم البته قبلا شدید الان درس شدم 

چند وقت پیش تو ذهنم ی اسم تکرار میشد شد خوره اصنم اشنا و اینا نبود با خودم گفتمش میگفتم اسم رله عشقم که الان باهاش میلاسه دلارامه! دلارام شد خلیم حساس شده بودم رو این اسم ولی من مدیوم نیسیم حس ششم قوی یا قدرت شهودیت بالا مدیوما پرده چشم ندارن از بچگی جن و من میبینن و همه چیزو میتونن ببینن و بگن و اینده رو کسی هست اینجا؟

به بعضیام باس گفت: بیشعوری قضیه‌ فیثاغورث نیست که هی 
عزیزم برای منم بگو شوهرم ب من چ حسی داره

شوهرت یکم درگیری داره دوست داره اما خیلی راحت نمیتونه بیان کنه فکرش مشغوله!

به بعضیام باس گفت: بیشعوری قضیه‌ فیثاغورث نیست که هی