2821
2789
عنوان

من ترشیدم یا اینا زود شوهرمیکنن

221 بازدید | 14 پست

برگام ریخته فامیلمون پسرش تو۱۵سالگی با ی دختر دوس میشه هیچی ۷سال باهم دوس بودن اخرم گرفتتش دیروز عقدشون بود الان پسره ۲2سالشه دختره ۲۱

خدایی ازدواج کردن انقد راحتههههه؟من سن ۱۷سالگی تازه فهمیدم بچه هارو لک لک ها نمیدازن تو بغل پدرمادر

ینی چی اخهههه

ما ترشیدیم😂

Kevina سابق کاربر سال ۹۷. کاش زندگی از آخر به اول بود،پیر به دنیا می آمدیم سپس در رخداد یک عشق جوان می شدیم سپس کودکی معصوم می شدیم و در نیمه شبی با نوازش های مادر آرام میمردیم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

والا منم همه دوستام تو هیفده سالگی ازدواج کردن

منم هیفده سالمه اونا هم همینجور

سه تاشون سنتی و یکیشون عاشقونه

البته منم خواستگار دارم ولی با پارتنرم چند ساله دوستیم و قصد ازدواج داریم

حس ترشیدگی میکنم ب خدا 🤣

شهرمونم کوچیکه ولی رسمش این نیس ک زود ازدواج کنیم

ما ترشیدیم😂

من کاربری قبلیتو یادمه

فک کنم پروفت یه دختر مو قهوه ای بود

اره؟

پاینده ایران و ایرانی❤️🕊💚خدا دیرگیره ولی شیر گیره👌🏻🤣این روزا حلال زاده ها در رنجن👌🏻وطن یعنی سرای ترک تا پارس،وطن یعنی خلیج تا ابد فارس🫶❤️یک مرد واقعی از شما حمایت میکنه و به شما آزادی عمل و اندیشه میده، مرد واقعی در پوشش غیرت باعث اذیت و آزار شما نمیشه ،اما یک نر واقعی شما رو محدود میکنه و آزادی عمل رو از شما میگیره👌🏻من یک زنم خودم میتوانم واسه پوشش، رفتار و گفتار خودم تصمیم بگیرم و احتیاج به دخالت هیچ مردی نیس✌🏻💯کلمات فمنیست و روشن فکری واسه فشاریا فحش حساب میشه😂🤦🏻♀️اتفاقا درس بخونید و دانشگاه برید، تحصیلات باعث تربیت آگاهانه فرزندان والگو سازی درست میشه باعث میشه تفکر نقادانه داشته باشید و زود باور نباشید🫰🏻💞من از نسل پادشاه کوروش کبیرم😍🤍

من کاربری قبلیتو یادمهفک کنم پروفت یه دختر مو قهوه ای بود اره؟

اره عزیزم

Kevina سابق کاربر سال ۹۷. کاش زندگی از آخر به اول بود،پیر به دنیا می آمدیم سپس در رخداد یک عشق جوان می شدیم سپس کودکی معصوم می شدیم و در نیمه شبی با نوازش های مادر آرام میمردیم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز