2821
2789
عنوان

کیا مدیوم هستند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7106 بازدید | 400 پست
میتونی بگی بچه ی دومم پسره یادختره

این چیزا رو که نمیدونم گلم. مثل یک حسه. یکهو وارد میشه

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یعنی چجوری؟

یعنی یکسری چیزا رو هم میتونم ببینم.. وقتی مدیوم باشی خب باید ی چیزایی رو هم ببینی.. حالا از درون گرفته. جن و...

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕
درون ادم ها رو چه جوري حس ميكني؟

خودمم نمیدونم 

یه مدت پیش دوستای شوهرمو ک فقط در حد عکس دیده بودمشون یا در حد سلام علیک براش خصوصیات اخلاقیشونو ذاتشونو آیندشونو تا حدودی گفتم بدبخت کرک و پرش ریخت 

خوشم میاد بقیه فک میکنن ما جادوگریم آخه چجوری حس کنم من الان😂

منم همچین حسی داشتم چون اذیت میشدم سرکوبش کردم چون بیشتر اتفاقات بد و دروغ و پنهانکاری رو حس میکردم

الان بهتر ک چی بگم راحت ترم

مثلا درداتو میتونی انتقال بدی؟

یعنی یکسری چیزا رو هم میتونم ببینم.. وقتی مدیوم باشی خب باید ی چیزایی رو هم ببینی.. حالا از درون گرف ...

من یه بار دیدم بعضی وقتا هم از گوشه ی چشمم یه حرکتایی میبینم نگاه ک میکنم میبینم چیزی نیس الان از وقتی ک حسم بیشتر شده فوق العاده انرژی جن و اینارو زیاد حس میکنم و خ میترسم 

و عجیبتر اینکه من قبلا ب شدت از این چیزا میترسیدم الان همزمان ک میترسم یه جورایی خیلی پر دل و جرعت شدم 

میدونم چجوری بگم

منم همچین حسی داشتم چون اذیت میشدم سرکوبش کردم چون بیشتر اتفاقات بد و دروغ و پنهانکاری رو حس میکردم ...

منم دقیقا و ب خاطر همین مسئله چون درون آدما رو میتونم حس کنم متاسفانه نمیتونم رابطه برقرار کنم با کسی 

من یه بار دیدم بعضی وقتا هم از گوشه ی چشمم یه حرکتایی میبینم نگاه ک میکنم میبینم چیزی نیس الان از وق ...

میفهمم. چند سالته؟