2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم خوبه که. شوهرت زودتر گفته که تو به خودت بیای . یه کم به خودت برس تا شوهرت هم همراهت بشه.با غصه که کاری درست نمیشه . ان شالله خوب میشه نی نیت.بزرگترین مشکل من خانواده شوهرم هستن که زندگی را زهر کردن برامون . و شوهرم گوش به حرف خواهر و مادرشه .و با هم قهریم.برا زایمانم حتی یه زنگ هم نزدن بهم.وضع مالی هم که هیچی دیگه. 

انقدر عیب میزارن رو بچه ها این دکترا و اطرافیان ک نگو و نپرس .بچم سه ماهش بود یکی دراومده میگه از رو خودش نکنه اتیسمه .حالا یه چرتی جایی خونده الکی هرچی میبینه نسبت میده بهش .از شکمش نفس میکشید دلنگرانم میکردن دستگاه تنفسیش مشکل داره و.....تا بزرگ شد الان 6سالشه هیچ مشکلی هم نداره خیلی باهوش و کنجکاوه .اگه بخوای به حرفا گوش بدی پیرت میکنن انقدر ک ایراد میزارن به زندگیا

حالا چطوره از کجا فهمیدی علایمش چی بود

عینک میزنه معاینه چشم تو مهدکودک گفتن مشکوکه بردمش دکتر یه چشماش ضعیفه

تنبلی درمان داره گلم

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍

برای چیزی که درمان داره چرا خودت و همسرت رو عذاب میدی 

برای اینا میگی بدبختی ؟؟؟؟

میخوای من دردامو بشمرم تا ببینی بدبخت نیستی 

یکم توکل کن به خدا ، یکم ارتباطت رو با خدا نزدیک کن تا بتونی قدرت داشته باشی 

یه مادر همیشه باید قدرت مقابله با سختی ها رو داشته باشه

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚