2777
2789
عنوان

بیبی چک منفی

50 بازدید | 5 پست

سلام خانومای گل...امروز ۹ روز از پریودم گذشته بود و منم بیبی چک استفاده کردم ولی منفی شد...ینی باردار نیستم؟؟؟؟یاباید بازم صبر کنم.😭😭😭😭😭😦😦😦😦☹☹☹☹☹☹☹☹☹🙁🙁🙁😦😦😦😦

اگه بودی باید نشون میداد.... ولی بعضیا هستن که حامله ان ولی بی بی چکشون منفی میشه

برای اطمینان برو ازمایش..... اگه ن که حامله نباشی همین روزا پری میشی.... من خودم روز دوازدهم تاخیر پری شدم خیلی بده اگه همون روز موعد میشدم انقدر ناراحت نمیشدم وقتی که دیگه کامل مطئمن شدم که باردارم پری شدم تا دو روز فقط گریه کردم

من در مدار جذب عشق و ثروت ام 💫💫💫پس به انچه که میخواهم میرسم💏

اگه پریودی نامنظمی داری امکانش هست هنوزم

بهترین روز زندگیم روزیه که به عشقم بگم بابا شده . از بهمن ۹۷ منتظرم. روز ۱۴۰۰/۲/۹ خدا برامون معجزه کرد و به عشقم خبر بابا شدنش رو دادم.نی نی من ۱۴۰۰/۴/۴ قلب نی نی من از حرکت وایساد و من همچنان منتظرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بودی باید نشون میداد.... ولی بعضیا هستن که حامله ان ولی بی بی چکشون منفی میشه برای اطمینان برو ...

وای نگو از صب از ناراحتی دارم دق میکنم.شوهرم خونس هی میاد دلداری بده پاچه میگیرم...تو اقدامم دوساله دارو و درمان دکتر همه چی بیفایدس انگار

وای نگو از صب از ناراحتی دارم دق میکنم.شوهرم خونس هی میاد دلداری بده پاچه میگیرم...تو اقدامم دوساله ...

امیدت به خدا باشه

من ماه اول بودم که اونجوری شدم شوهرم ی روز تموم نشسته بود ی جا فقط مستقیم نگاه میکرد ن حرفی ن حرکتی خودمم داشتم از غصه میمردم

من در مدار جذب عشق و ثروت ام 💫💫💫پس به انچه که میخواهم میرسم💏