2777
2789

چه لفظ زشتی

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهره من بهمون بیست پنج تومن داده ماهیانه داره ازمون یه میلیون میگیره 😂😂😂اگه جای من بود چکار ...

خب بنده خدا پولشو میخواد . خوبه داره کم کم ازتون میگیره اگه ی دفعه کل پولو ازتون میخواست چیکار میکردید 

والا شماها چقد ادمای عجیبی هستیدااا 

اگه شوهر واسه زندگی خودش هزینه نکنه چرا واسه مادر خودش این پولو هزینه کنه؟ من حقو به عروس میدم

عزیزم خودتو بزار جای اون مادر 

قبل ازینکه اون عروس باشه اون مادر بوده 

زحمت اون بچرو کشیده 

اون وقت فکر کن یه دختر بیاد باعث شه کلا مادرشو فراموش کنه و یه کمکی نکنه بهش ؟

خودت میپسندی؟