2777
2789
عنوان

آخرش کی باید بیبی چک زد🙄

72 بازدید | 15 پست
داشتم تو تاپیک قبلم میگفتم 25 روز از پری گذشته دو روز پیش یعنی بعد 23 روز که بیبی گذاشتم منفی بود، یه عزیزی گفتن اگه منفی بود، پس باردار نیستی 

حالا کلی تاپیک دیدم که نوشته بود چند روز بعد تاریخ پری باید گذاشت بیبی رو

من فاصله پری هام نظم نداره گاهی 20 روز گاهی 40 روز

کی میتونم از جواب مطمئن باشم؟؟ کی بیبی بزنم دوباره؟؟

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

بعد ۴۰ روز

تیکر رسیدن به اهدافمه🤗 می خوام حال بد😖 افسردگی🤕 تنبلی😒 بی انگیزگی، بی اراده بودن، بی حال و حوصله بودن😵 رو بزارم کنار😄💪با توکل به خدا😍 و تمام تلاش خودم😇 انشالله که موفق میشم😊 شمام هر وقت چشمتون به امضام خورد واسم دعا کنید😘 قربونتون 💋 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی بی معمولا ۱۰ روز بعد از تاریخ پری جواب میده

حتما به پزشک زنان مراجعه کن عزیزم

ان شاءالله که مامان شده باشی🥰😘

هرجا هوا مطابق میلت نشد ، برو...فرق تو با درخت ،همین پای رفتن است...
بعد ۴۰ روز

تا اون موقع که پیر میشم😭

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

خب به جای بی بی زدن برو ازمایش بده تا خیالت راحت شه 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
بی بی معمولا ۱۰ روز بعد از تاریخ پری جواب میده حتما به پزشک زنان مراجعه کن عزیزم ان شاءالله که مام ...

ممنون گلم برام دعا کن

خب به جای بی بی زدن برو ازمایش بده تا خیالت راحت شه 

میترسم 😬

برای هرکسی ممکنه مختلف باشه ولی یک هفته بعد از موعد پری بزن 

آخه یه نفر میگفت نهایتا تا 16 روز بعد اولین روز پریود تخمگ گذاری میشه، بعد 14 روز هم بیبی چک نشون میده، خوب جمعا میشه 30 روز از اولین روز پری که گذشته دیگه😥

میترسم 😬

بهتر از استرس نیست؟؟ بچه نمیخوای؟

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
آزمایش بده مطمئن شی. 

هم میترسم هم کروناست

بهتر از استرس نیست؟؟ بچه نمیخوای؟

آخه اگه هورمون هام کم باشه آزمایش نشون میده؟ 

آخه یه نفر میگفت نهایتا تا 16 روز بعد اولین روز پریود تخمگ گذاری میشه، بعد 14 روز هم بیبی چک نشون می ...

من باردار بودم ولی بی بی چک منفی بود تا ده روز بعد از تاخیر رفتم آزمایش دادم مثبت شد