2777
2789

رفتم تو ۳۹هفته 

بسه دیگه خسته شدم😞

ترس از آمپول فشار دارم میگن دردو بیشتر میکنه😰😰

شما چن هفته درد اومد سراغتون؟

البته هنوز واسه معاینه لگن نرفتم میگن بعد معاینه سریع زایمان میکنی آره؟؟

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بعد معاینه زایمان نمیکنی باید رحم باز باشه۷سانت تا زایمان کنی به درد و بدون درد هم فرقی نمیکنه برو ماما خودت چک کن

به یاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد...💔
نمیترسی☹

انقد خستم ک میگم فقط درد بگیره و تموم شه دیگه ب ترس و اینا فک نمیکنم

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏

من هفته ۳۹ بودم فک کنم،سزارین باید میشدم،از بیمارستان زنگیدن ک فردا با مدارک بیا برا بستری من بعدش دردم شروع شد و مرتب،خلاصه عصرش بدنیا اومد  

🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷

من ۴۱هفته و ۳ روزم بود ۳ فینگر باز شده بودم چنبارم معاینه رفتم ورزش و رقص و دوش آب گرم فرقی نداشت آخرشم ۴۱هفته و ۳روز کیسه آبم ترکید بازم درد نداشتم آمپول زدن شدم ۵ سانت ضربان قلب بچه افت کرد نگو بندناف دور گردنش بود رفتم سزارین

🔵عضو گروه آبی(مانکن های زیبا)🔵   وزن اولیه۷۷.۲۰۰    وزن هدف ۷۰__قد ۱۶۷
باید چهل هفته بشی.تاریخ زایمان زده کی؟؟

ان تی ۱۲دی گفته 

من ب امید اینم ک زودتر بشه

انقد خستم ک میگم فقط درد بگیره و تموم شه دیگه ب ترس و اینا فک نمیکنم

برو زیر دوش بشین پاشو کن کلن ورزش کن

اب داااااغ بگیر پشتت

من با این روش دو بار زایمان کردم عزیزم زایمانمم خوب بودن

خوب پیش میرفتم

♥️💞

درد بیشتر باشه زودتر زایمان میکنی واسه همین آمپول فشار میزنن .اینطور نیس بامعاینه حتما دردات شروع شه مگه اینکه دهانه رحمتو تحریک کنن که بازم اونقدرا موثر نیس .پیاده روی خوبه

خدایا خیلی شکرت   
سر زایمان دعا کن خدا بهم بچه سالم وصالح بده😭😭😭 ان شاءالله زایمان راحتی داشته باشی😘

مرسی عزیزم

ان شاءالله شماهم ی روز چشم انتظار درد باشی و بچتو بغل کنی