البته هنوز واسه معاینه لگن نرفتم میگن بعد معاینه سریع زایمان میکنی آره؟؟
🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨👩👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همهی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انقد خستم ک میگم فقط درد بگیره و تموم شه دیگه ب ترس و اینا فک نمیکنم
🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨👩👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همهی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏
من ۴۱هفته و ۳ روزم بود ۳ فینگر باز شده بودم چنبارم معاینه رفتم ورزش و رقص و دوش آب گرم فرقی نداشت آخرشم ۴۱هفته و ۳روز کیسه آبم ترکید بازم درد نداشتم آمپول زدن شدم ۵ سانت ضربان قلب بچه افت کرد نگو بندناف دور گردنش بود رفتم سزارین
🔵عضو گروه آبی(مانکن های زیبا)🔵 وزن اولیه۷۷.۲۰۰ وزن هدف ۷۰__قد ۱۶۷
من الان ۳۷هفته و دوروزمه.ازیه هفته پیش کلی انقباض دارم.درد وحشتناک لگن و واژن.بچه اولم۳۸هفته و۵روزبدنیااومد.این فک کنم زودتربشه.برام دعاکنید توی موقعیت بدی هم هستم
سر زایمان دعا کن خدا بهم بچه سالم وصالح بده😭😭😭 ان شاءالله زایمان راحتی داشته باشی😘
مرسی عزیزم
ان شاءالله شماهم ی روز چشم انتظار درد باشی و بچتو بغل کنی