2777
2789
پشت مادرشون حرف میزنن؟   طفلک مامان شما که یه عمر زحمت کشیده . چرا انقدر توقع دارن

والا خاهر بزرگم 13 سال کوچیکتره از مامانم همش توقع داره میگم تو بزرگتری بیایم خونه تو میپیچونه مامانم رو انقد جوش دادن طفلک چیزی ازش نمونده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا حق باشماست مامان منم دیابت داره هیچ کدوممون نمیریم فقط به خاطر مامانم‌یک شب ارزش نداره خدایی نکر ...

خدا حفظتون کنه ک احترام میزارین خاهرای من ک همش طلبکارن از بنده خدا گناه داره هر مناسبتی میشه اشکش رو در میارن😢

نمیری الهی به بچهات سلام برسون سلام ویژه هم به اسکول و موسکل برسون😐👊🏻🤣

واااایییی من دارم ویبره میرمممم😂😂😅😅😅😅

بزرگیتو میرسونم خاله جون😍😂😂😂😅😅😅

کاربرقدیمی
واااایییی من دارم ویبره میرمممم😂😂😅😅😅😅 بزرگیتو میرسونم خاله جون😍😂😂😂😅😅😅

😂😂😂😂وای خدا شکمم درد گرفت از خنده😂😂😂😂

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
والا خاهر بزرگم 13 سال کوچیکتره از مامانم همش توقع داره میگم تو بزرگتری بیایم خونه تو میپیچونه مامان ...

متاسفم براشون . شما بهشون بگو   توقع  نداشته باشین از یه آدم مریض . چون مادره باید تا آخر عمر سرویس بده بهتون . بهشون بتوپ  بزار اخلاقشونو درست کنن . اینا که با مادرت ایتطوری ان  با مادرشوهر چطورن پس . حتما مادرشوهر رو قورت میدن درسته

به داشته ها،  موقعیت ها و آدم های خوب زندگی ام فکر میکنم .‌به هر چیزی که دنیای من را زیبا و حالم را خوب میکند و میخندم . به روی تمام روزهای خوبی که در راهند و آرزوهای قشنگم که برآورده خواهند شد ...
جوووون تو فقط بخند خاله جون😍😍😂😂😂😅😅😅 باباشون ماشاالله خوش سلیقس😍😂😂

اره خیلی بزنم به تخته چشم نخوره😍😂

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
متاسفم براشون . شما بهشون بگو   توقع  نداشته باشین از یه آدم مریض . چون مادره باید تا آخر ...

والا الان من حامله م داره مامانم برام ی چن تیکه ای سیسمونی میخره بنده خدا بخاطر ابرو و ب بقیه م داده برای منم داره میده ک دیگه خوشحال باشیم حالا یکسره زنگ میزنن ک چرا براش اینو خریدی برای من نخریدی من راضی نیستم و فلان با اینکه همه چیز انقد گرونه ک من ارزون ترین هرچیزو برداشتم.میگم گناه دارن خودشون ندارن انقد این چن.روزه بنده خدا اشکشون رو در اوردن دارن مثلا برای من خرید میکنن خوشحالن ولی هر دقیقه زنگ میزنن و ب گریه میندازنشون 😢