2777
2789

فقط خوردنه دیگ  یا فیلم دیدن

کاری نمیشه کرد 

به داشته ها،  موقعیت ها و آدم های خوب زندگی ام فکر میکنم .‌به هر چیزی که دنیای من را زیبا و حالم را خوب میکند و میخندم . به روی تمام روزهای خوبی که در راهند و آرزوهای قشنگم که برآورده خواهند شد ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میخواستم یه میز دوتایی بچینم با شوهرم و تو دلیم

ولی مامانم میره بیمارستان دل و دماغ ندارم 🙁همونم کنسل شد 😔

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

مامان من دیابت داره مریض احواله انسولینی امسال بخاطر کرونا میگه کسی نیاد شب یلدا خونش جمعیتمون زیاده میترسه حالا خاهرام یکسره پشت سرش حرف میزنن ک چرا نریم و فلان منم ک میگم حق با مامانه میگن چرا انقد دفاع میکنی ازش حق با مامانم نیس خداییش

مامان من دیابت داره مریض احواله انسولینی امسال بخاطر کرونا میگه کسی نیاد شب یلدا خونش جمعیتمون زیاده ...

چرا بابا بنده خدا حق داره...

خب با خواهرت خونه شما جمع شید

مامان من دیابت داره مریض احواله انسولینی امسال بخاطر کرونا میگه کسی نیاد شب یلدا خونش جمعیتمون زیاده ...

پشت مادرشون حرف میزنن؟  

طفلک مامان شما که یه عمر زحمت کشیده . چرا انقدر توقع دارن

به داشته ها،  موقعیت ها و آدم های خوب زندگی ام فکر میکنم .‌به هر چیزی که دنیای من را زیبا و حالم را خوب میکند و میخندم . به روی تمام روزهای خوبی که در راهند و آرزوهای قشنگم که برآورده خواهند شد ...

کلا ی جا جم نشیم چ کسی مریض باشه چ نباشه...بیخیال عزیزم انشاالله سال بعد

چرا بابا بنده خدا حق داره... خب با خواهرت خونه شما جمع شید

من از همه کوچیکترم و ی ساله ازدواج کردم حامله م هستم وگرنه دوس داشتم حالا اینا انقد مامانم رو جوش دادن بنده خدا بخاطر شب یلدا خیلی ناراحتم

@twinkelgirl    هستک بیا ایده بگیر😍😋😋😋😂😂😂

مرسی عشق دلم

من هرسال میرم کلی نت میگردم ایده میگیرم وسایلشو میگیرم اخرش کاره خودمو میکنم  

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4