2777
2789
عنوان

کتک کاری شدید با شوهرم،بیاین کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 913 بازدید | 53 پست
اخرشم گفت برو خونه بابات،گفتم مطمئنی برم؟گفت اره، رفتم وسایلمو جمع کنم،گفت فقط خودت وسلام،منم گفتم ا ...

خواهشا تا به غلط کردم نیوفتاد و عین ادم نیومد دنبالت نرو خونه

❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤
چرا؟

بهش گیر میدی الکی 

کنرلش میکنی 

میری سابقه گوگلشو چک میکنی 😂😂

اون مرد پییش شما امنیت نداره آزادی نداره و شما عین یه ناظم میخای کنترلش کنی 

آقا شهریار خوش آمدی به زندگیمو شدی شهریار قلبم یه دنیا دوست دارم به همین سادگی و خوشگلی عزیزترینم انشالله همیشه سالم باشی جنتلمنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش گیر میدی الکی  کنرلش میکنی  میری سابقه گوگلشو چک میکنی 😂😂 اون مرد پییش شما امنیت ...

مگه نگاه کردن ب اینطور چیزا حرام نیست؟مگه خودش زن نداره؟حتی تو گوگل پلی هم برنامه های چیز جستجو کرده،،میرع اونارو‌نگاه میکنه وخودشو رو من خالی میکنه،مگه زن و زندگی نداره

راهکار ندین تروخدا بحث زندگیه نرو شوهرت الان عصبانیه کجا میخوای بری سر چهار تا دونه عکس 

بار چندمشه میزنه،اینسری دیگه کمر بند بدست شده،تازه اشغال اشغال هم میکنه،مثلن قهریم باهم کاری نداریم،میگه یابو کنترل کو؟شما باشی چیکار میکنی؟

اگر کار میکنی منتظر توقعی از همسرت کار نکن معنی نداره مرد عاقل و بالغ کنترل کنی

اگه عاقله پس اینکارا چه معنی میده؟وقتی من گفتم دوست ندارم اینچیزارو،چرا اهمیت نمیده؟تازه دنبال مخفی کردن برنامه میگرده! مگه زندگی مشترک نیست؟هردو طرف باید با رضایت هم کاریو باید انجام بدن!

بار چندمشه میزنه،اینسری دیگه کمر بند بدست شده،تازه اشغال اشغال هم میکنه،مثلن قهریم باهم کاری نداریم، ...

عزیزم شما احترام بزار به حقوق همسرت اگر بهت بی احترامی رد اونوقت شاکی باش با ملایمت باهاش رفتار کن من که زنم اگر شوهرم اینجوری کنترلم کنه بدونم زیر نظرم داره عصبی میشم چه برسه ه مرد

عزیز دلم شما هرچی بگی حق داری آخه من خودمم دچار همین مشکلم و شوهرم متاسفانه از این فیلم ها می بینه اوایل مثل شما دعوا راه مینداختم ولی دیدم فایده نداره ولی الان داره کمترش میکنه قبلا قبل از هر رابطه باید فیلم میدید الان قرار گذاشتیم یبار فیلم ببینه و یبار نه

گفته کم کم می ذاره کنار شما هم دعوا نکن کاری کن به مرور کمترش کنه انشالله خوشبخت باشی

در نهایت زندگی میرقصد به ساز من😇😇
عزیزم شما احترام بزار به حقوق همسرت اگر بهت بی احترامی رد اونوقت شاکی باش با ملایمت باهاش رفتار کن م ...

یعنی هرچی کثافتکاری‌کرد چیزی بهش نگم؟خودش چندساله تلگرامو واتساپ داره،تازه بزور اجازه داده منم نصب کنم،

اگه عاقله پس اینکارا چه معنی میده؟وقتی من گفتم دوست ندارم اینچیزارو،چرا اهمیت نمیده؟تازه دنبال مخفی ...

دسته اما بهترین کار اینکه وقتی به حرفتون اهمیت نمیده دیگه نگی خوب الان خوب شد حرمتا شکست ؟