2777
2789

ساعت ۲ اومد خونه گفت واسه فردا شب دوتا از همکاراشو دعوت کرده.منم گفتم واجب بود تو این کرونا بی ادبی کرد

بعد هم گفت تو فکر کردی کی هستی ک منو امرو نهی میکنی.اندازه خودت حرف بزن 

منم گفتم زن نیستم اگه فردا بخوام ازشون پذیرایی کنم.جدای از کرونا بیشتر دلم سوخت ک یه مشورت هم نکرد.خواهرانه بگید چیکار کنم😔😔

کوتاه بیام یا به خاطر بی ادبیش منم رو حرفم بمونم؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شب مهمونی ماسک بزن و دستکش وقتیم اومدن کلی الکل بپاش بهشون😐

💕💜😎والا الان خوشگل زیاد شده...قدیما دو سه نفر بیشتر نبودیم😎💜💕خدای مهربون هرکی امضام رو میخونه به قلبش آرامش بده اگه مشکل مالی داره مشکلش رو حل کن، اگه بچه میخواد دامنش رو سبز کن. اگه قرض داره قرضش رو ادا کن، اگه گرفتاره گرفتاریش رو  رفع کن، اگه عاشقه به عشقش برسونش، اگه مریض داره خوبش کن، اگه خونه نداره  خونه دارش کن  خدای خوبم از غیب مال ونعمت براش ببار تو بزرگی من به عظمتت شک ندارم. همیشه کنارم بودی دستم رو گرفتی  پناهم بودی، کنار این عزیز باش دستش رو بگیر پناهش باش. آمین

ای بابا چرا باهم نمیسازین 

باهم کنار بیاین دیگه 

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍

برو ی کوفتی درست کن واسه همکاراش 

منم شوهرمو دوستشو دعوت کرد گفتم شاید ما کرونا بگیریم شاید اون اا بعد مقصر همه چیز تو میشی دیگه اونم نگفت بیان

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
گفت من نونشون رو میدم به تو چه که حرف بزنی.در حدی نیستی ک مشورت بخوام ازت و بیخود کردی کاری ک میگم ن ...

بگو پس خودت غذا درس کن براشون خودتم پذیرایی کن

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …

غذا درست کن و برو بیرون از خونه

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.