2777
2789

هر دارویب رو سرخود نصرف نکنید مخصوصا برای واژن

وزن اولیه 74/500 😒وزن هدف 58😍 قد 165😎 اضافه وزن 16کیلو 😭💛عضو گروه زرد 💛 از اول بهمن ماه رژیم کالری شمارم رو شروع کردم و امروز 21بهمن ماه 68 کیلو هستم.... چیزی تا وزن هدفم نمونده 🥰😍🤩🤗😎... مثل یه سرباز بجنگ و مثل یه ژنرال بمیر 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر خارش داری شروع کن فقط با آب نمک ملایم شور نکنیااااا ملایم خودتو مرتب بشور تا بری دکتر ببینه چته 

وزن اولیه 74/500 😒وزن هدف 58😍 قد 165😎 اضافه وزن 16کیلو 😭💛عضو گروه زرد 💛 از اول بهمن ماه رژیم کالری شمارم رو شروع کردم و امروز 21بهمن ماه 68 کیلو هستم.... چیزی تا وزن هدفم نمونده 🥰😍🤩🤗😎... مثل یه سرباز بجنگ و مثل یه ژنرال بمیر 
اگر خارش داری شروع کن فقط با آب نمک ملایم شور نکنیااااا ملایم خودتو مرتب بشور تا بری دکتر ببینه چته& ...

ترشح ک ب این صورت اصن نداشتم برا خارشم قبلا ی پماد استفاده میکردم خوب بود الان اونو استفاده میکنم فایده نداره الان تو نت سرچ کردم این دارو رو معرفی کرد