2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرت رو به ۳ بخش تقسیم کن یک دسته از پشت سر و فرقت هم از وسط به دو بخش مساوی  سمت چپ و راست رو کلیپس بزن تکون نخوره 

و از بخش پشت که اول جدا کردی شروع کن به رنگ دسته دسته جدا کن پشت و روی موهات بکش یعنی اول ساقه بعد ریشه چون فرق سر گرمه مو زود قرمز میشه باید مرحله اخر بزنی

اگر سفید داری اکسیدان ۶ درصد و رنگ های سری ۵ یا ۶

اگر یکم روشن میخوای اکسیدان ۹ درصد و رنگ های سری ۸ و ۹

۴۰ دقیقه  باید بمونه برای موهای پر تا سرشانه 

سرت رو به ۳ بخش تقسیم کن یک دسته از پشت سر و فرقت هم از وسط به دو بخش مساوی  سمت چپ و راس ...

عزیزم واسه موهای مشکی رنگ دودی هفت رو با چه اکسیدانی مخلوط کنیم خرمایی بشه؟

خدایا تو بساز .. تو بسازی قشنگ تره😍
سرت رو به ۳ بخش تقسیم کن یک دسته از پشت سر و فرقت هم از وسط به دو بخش مساوی  سمت چپ و راس ...

میشه منو راهنمایی کنی من دودی ریختم پشت موهام خرمایی تیره شده جلو ریشه به نارنجی میزنه. الان چه رنگی بگیرم ریشه درست بشه

میشه منو راهنمایی کنی من دودی ریختم پشت موهام خرمایی تیره شده جلو ریشه به نارنجی میزنه. الان چه رنگی ...

رنگ دودی با یک بند انگشت واریاسون نقره ای اکسیدان ۶ مث شامپو انداره ده دقیقه بزار بعد سریع بشور

میشه منو راهنمایی کنی من دودی ریختم پشت موهام خرمایی تیره شده جلو ریشه به نارنجی میزنه. الان چه رنگی ...

ریشه ات رو اول زدی باز همون رنگت که دودیه یکم بریز اندازه نخود کمتر واریاسیون قاطی کن زود بزار زود هم بشور

ریشه ات رو اول زدی باز همون رنگت که دودیه یکم بریز اندازه نخود کمتر واریاسیون قاطی کن زود بزار زود ه ...

ممنون عزیزم ریشه رو اخر زدم ولی زود رنگ گرفت باید صبر میکردم که نکردم

بعد من اکسیدانم ۳ بود امکان داره بخاطر اون باشه؟؟

الان دیگه رنگ نخرم پس برم واریاسیون بخرم فقط با اکسیدان ۶؟