2777
2789

من چند بار درست کردم خوشمزہ نشد 

خدا جون یعنی میشہ این ماہ مامان شدم حس دارم این ماہ مامان شدم امیدم فقط تویی😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تمام خوشمزگی اش رشته به پیاز داغ، کشک، نعناع داغ فراوونشه و بس😍

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
تمام خوشمزگی اش رشته به پیاز داغ، کشک، نعناع داغ فراوونشه و بس😍

خوب من ھم میزنم ولی خیلی خوشمزہ نمیشہ میشہ دستورش بگید

اول باید سیر داغ پیاز داغ،با روغن زیاد داشته باشه و فلفل و زرد چوبه و نعنا داغ فراوون،من به قاشق مربا خوری رب. گوجه توی سیر داغ پیاز داغ میزنم وقتی سبزی رو ریختی باید بیست دقیقه بجوشه بعد بر حسب مقدار آشی که می خوای بپزی باید ارد رو با آب هم بزنی و بریزی توی اش بعد هم رشته و نیم ساعت بعد آماده است

خوب من ھم میزنم ولی خیلی خوشمزہ نمیشہ میشہ دستورش بگید

دستور خاصی نداره که عزیزم

من حبوبات و خیس میکنم چند ساعت،بعد میزارم زودپز ۱ساعت،وقتی که پختن حبوبات،آبش و میریزم دور(چون رنگ آش و تیره میکنه اگه از اب حبوبات استفاده کنیم)،تو قابلمه اب جوش تازه میریزم،حبوبات پخته شده رو اضافه میکنم وسبزی اش

سبزی اش که کامل پخت،رشته اش و اضافه میکنم با یکم زردچوبه و نعناع داغ

با حرارت کم میزارم جا افتاد میکشم تو کاسه و پیاز داغ ،سیر داغ و نعناع داغ و کشک تزئین میکنم

خداییش همه هم دوست دارن اش های من و،میگن جا افتاده و خوشمزه میشه

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
دستور خاصی نداره که عزیزم من حبوبات و خیس میکنم چند ساعت،بعد میزارم زودپز ۱ساعت،وقتی که پختن حبوبات ...

ممنون عزیزم😍

اول باید سیر داغ پیاز داغ،با روغن زیاد داشته باشه و فلفل و زرد چوبه و نعنا داغ فراوون،من به قاشق مرب ...

مرسی عزیزم 😍😍😍

لوبیاو نخود رو هرکدوم یک پیمانه از شب قبل بخیسون. دوپیمانه عدس نمیخواد خیس بخوره. حبوبات رو بپز. نخود رو حتما بازودپز بپز و بذار له بشه که لعاب داشته باشن نیم کیلو سبزی آش هم خورد کن با هم مخلوط کن بذار سبزی هم خوب بپزه. اگه کشک محلی داری پنج شش دونه از شب قبل با آب داغ بخیسون با مخلوط کن میکسش کن وقتی سبزی پخت به آش اضافش کن(اگه کشک محلی ندارین کشک آماده و نیم کیلو دوغ) باهم مخلوط کن وقتی سبزی پخت به ٱش اضافه کن. مرتب همش بزن تا به جوش بیاد بعد رشته ات رو اضافه کن و باز هم هم بزن تا جوش بزنه. نمک و زردچوبه و فلفل و سیرداغ و پیاز داغ بهش اضافه کن زیرشو کم کن تا جا بیفته. اگه آبش کم بود بهش آب اضافه کن چون بعد خاموش شدن سفت میشه. سیرداغ و پیازداغ و نعنا و پونه داغ هم برا روش درست کن. خیلی خوشمزه میشه. نوش جان