2777
2789

اگه کسی واقعاتجربه داره کمک کنه عاجزشدم دیگه پسرم چهارماهشه صورتش وپاهاش  اگزماداره دونه های ریزمیزنه که میخاره وسرخ میشه دکترکورتیزون دادواتوپیکس ایروکس خوب نمیشه چکارکنم ؟؟محبورم دستشوببندم بسکه صورتشومیخارونه دلم واسش اتیش میگیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه کسی واقعاتجربه داره کمک کنه عاجزشدم دیگه پسرم چهارماهشه صورتش وپاهاش  اگزماداره دونه های ری ...

اصلا کورتون نده بهش بدنش،عادت میکنه ،ببرش شاید به خوردنی حساس باشه ،داروش فرق میکنه 

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
اصلا کورتون نده بهش بدنش،عادت میکنه ،ببرش شاید به خوردنی حساس باشه ،داروش فرق میکنه 

سه باردکتربردمش تواین شرایط کرونایی غذاهم هرچی چک میکنم متوجه نمیشم ازچیزخاصی باشه 

کلافه ام 

سه باردکتربردمش تواین شرایط کرونایی غذاهم هرچی چک میکنم متوجه نمیشم ازچیزخاصی باشه  کلافه ام&n ...

خودت متوجه نمیشی ،ازش تست میگیرن میبینن به چی حساسه ،طفلی گنا داره ،همیشه اینطوره یا گاهی هست کاهس نیست

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....

عزیزم پسرمنم همینطور بود گاهی طوری میشد ک انگار ابجوش ریختن رو صورتش انقد ملتهب و قرمز میشد.هیدروکورتیزون زیادش خوب نیس.من همه داروها رواستفاده کردم آیروکس.کالاندولا.هیدروکورتیزون هیچ کدوم جواب نداد...

فقط یک پماد معجزه کرد اونم درمیت بعد از چندهفته کلا اگزماش برطرف شد ودیگ به اون صورت برنگشت...البته پسرمن نزدیک یکسالش هم بود که خوب شد...یکم زمان هم میخاد