2777
2789
عنوان

خانوما چاقی من غیر طبیعیه خیلی

132 بازدید | 8 پست

من قبل از بارداری ۴۸ کیلو بودم الان باردارم ۲۹ هفته ام  رفتم خودمو وزن کردم شدم ۵۸ کیلو  

خیلی چاق شدم 

هرگز به کسی حسادت نکن :                                   بخاطر نعمتی که خدا به او داده :                              زیرا تو نمی دانی خداوند چه چیزی را از او گرفته          و غمگین مباش وقتی خداوند چیزی را از تو گرفت زیرا تو نمی دانی خداوند  چه چیزی را عوض آن به تو خواهد داد� 🙂 پس همیشه در هر حال و هر لحظه شکر گزار🙏 نعمت های خدا باشیم 🌹   🤗خدایا شکرت 🤗     

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🙄😑🤕🤦‍♀️برا 10 کیلو؟ تازه شدی نرمال

من با همین وزن اولیه تا 64 رفتم تو بارداریم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ن بابا زنداداش من تو بارداری بیست کیلو اضافه میکنه. ۷۵ بود  آخرش دیگه شد ۹۵

بعدش دوباره بعد زایمان  به وزن اولش برگشت یا نه

هرگز به کسی حسادت نکن :                                   بخاطر نعمتی که خدا به او داده :                              زیرا تو نمی دانی خداوند چه چیزی را از او گرفته          و غمگین مباش وقتی خداوند چیزی را از تو گرفت زیرا تو نمی دانی خداوند  چه چیزی را عوض آن به تو خواهد داد� 🙂 پس همیشه در هر حال و هر لحظه شکر گزار🙏 نعمت های خدا باشیم 🌹   🤗خدایا شکرت 🤗     
بعدش دوباره بعد زایمان  به وزن اولش برگشت یا نه

ن کلا از اول خیلی لاغر نبود وزنشم خیلی ثابت نیست

شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟! من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم...🙂🙂