2777
2789
عنوان

طلا

181 بازدید | 14 پست

خانوم گلا کسی تازگی ها النگو خریده ارزون ترینش چند قیمت لطفا بگین 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
من خریدم ارزون ترینشم خریدم ۵ تومن 

خیلی نازک یا خوبه سایز دستت چنده گلم 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدون اجرت بخر ارزونتر میفته برات

عه الان هست باز بی اجرت 

عه الان هست باز بی اجرت 

اره بعض مغازه ها دارن بیشتر اونایی ک تعمیرات طلاهم دارن پرسو جو کن

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
خب طلا به وزنه دیگه.. النگو ظریف ۲ گرمی داریم تا سنگین 

فک کنم دست بند بگیریم بیشتر به چش بیاد 

اره بعض مغازه ها دارن بیشتر اونایی ک تعمیرات طلاهم دارن پرسو جو کن

ممنون ازت گلم 

فک کنم دست بند بگیریم بیشتر به چش بیاد 

دستبند همه جورش خوشگله حتی اگه ظریف باشه ولی النگو اگه ظریف باشه یه دونش جلوه نداره اصلا

عاشقانه ترین آهنگایی که دارم، ویساته

دستبند همه جورش خوشگله حتی اگه ظریف باشه ولی النگو اگه ظریف باشه یه دونش جلوه نداره اصلا

اره برم دست بند بخرم با ۸ تومنم النگو زیر ۳ تا به چشم نمیاد اصن